Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Ευρωεκλογές: Οι πρώτες υποψηφιότητες για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέα Δημοκρατία και του ΣΥΡΙΖΑ

Tις λίστες με τα ονόματα των υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές ετοιμάζουν στη Νέα Δημοκρατία. Την ίδια ώρα, ο Στέφανος Κασσελάκης είναι έτοιμος να θέσει σε εφαρμογή τον νέο τρόπο επιλογής υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές.

«Άναψαν τις μηχανές» στη Νέα Δημοκρατία αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ, που αναζητούν τα πιο κατάλληλα πρόσωπα για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.
Με υποβολή στον isyriza θα γίνουν οι υποψηφιότητες για το ευρωψηφοδέλτιο.

Την πρόθεσή της να είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στις bανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη.

Με την υποψηφιότητά της η Δώρα Αυγέρη αποχωρεί από την θέση της εκπροσώπου, ενώ την θέση της πρόκειται να αναλάβει, η δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά.

Επίσης, στα ευρωψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκονται επίσης, ο Γιώργος Τσίπρας, ο Νικόλας Φαραντούρης και ο Νίκος Παππάς (παλαίμαχος αθλητής του μπάσκετ).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει θέσει ήδη βάλει τη Νέα Δημοκρατία σε τροχιά εκλογών. Στις τελευταίες του ομιλίες τονίζει ότι οι κάλπες των ευρωεκλογών θα είναι πάλι άδειες και είναι σημαντικό να γεμίσουν με γαλάζια ψηφοδέλτια για τις μάχες τα επόμενα χρόνια στην Ευρώπη.

To τριήμερο 5-6-7 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο συνέδριο της Νέα Δημοκρατία και λίγες ημέρες μετά, μέχρι τα μέσα Απριλίου θα ανακοινωθούν και τα ονόματα στο ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα και «κλειδωμένες» θεωρούνται οι υποψηφιότητες του Ολυμπιονίκη της άρσης βαρών Πύρρου Δήμα, του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά και τις πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Εύης Χριστοφιλοπούλου, η οποία πρόσφατα προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Ειδικό μπόνους παραγωγικότητας στους δημοσίους υπαλλήλους - Μήνυμα κατά της αποχής στις ευρωεκλογές

«Στις ευρωεκλογές θα κριθεί πόσο δυνατές θα είναι οι ελληνικές φωνές στην Ευρώπη αλλά και το πόσο σταθερό θα είναι το πολιτικό σκηνικό ώστε η Ελλάδα να μείνει σε τροχιά προόδου», τ...

Φόρτωση άρθρων...