Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Εύβοια: Είχαν απλώσει μουσαμάδες και έκλεβαν ελιές από χωράφι τα μεσάνυχτα

Συνεχίζονται οι κλοπές ελιών. Κλέφτες πιάστηκαν να κλέβουν ελιές από ξένο χωράφι σε χωριό του δήμου Χαλκίδας στην Εύβοια.

Θρασύτατοι κλέφτες είχαν απλώσει πανιά και έκλεβαν μαζεύοντας ελιές από ξένο χωράφι σε χωριό του δήμου Χαλκίδας στην Εύβοια.

Ωστόσο, φαίνεται ότι κάποιος τους είδε και ειδοποίησε τον αντιδήμαρχο της περιοχής που έσπευσε στο σημείο και κατέγραψε σε βίντεο όσα αντίκρισε μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα.

Όπως είπε στο MEGA, ο αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας Ανθηδώνας, Κώστας Καρβούνης, τον ειδοποίησαν γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα για το περιστατικό.

«Ο Δήμος έχει μία υπηρεσία που ασχολείται με τον δημοτικό φωτισμό. Με ειδοποίησαν ηλεκτρολόγοι ότι στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει κινητικότητα. Είναι μία περιοχή μόλις 200 μέτρα από τα τελευταία σπίτια του χωριού», ανέφερε ο αντιδήμαρχος.

«Μεταβήκαμε μαζί στο σημείο. Βρήκαμε τα πανιά, είχε έρθει και η αστυνομία. Οι δράστες ήταν σε φυγή, πιστεύουμε ήταν ένας ή δύο, είδαμε κάτι σκιές. Δουλεύουν το βράδυ, μαζεύουν μία μικρή ποσότητα και βγάζουν λάδι», συμπλήρωσε ο Κώστας Καρβούνης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην περιοχή. Περιστατικά κλοπής λαδιού έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν, καθώς η τιμή του ελαιόλαδου έχει πάρει την ανιούσα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυξημένη η κίνηση στις εθνικές οδούς, επί ποδός η Τροχαία - Γεμάτα τα πλοία, τα αεροπλάνα και τα ΚΤΕΛ

Κορυφώνεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς αναμένεται να αναχωρήσει και το τελευταίο μεγάλο κύμα από την Αττική προς την περιφέρεια. Τα πλοία από...

Βοιωτία: Σε ύφεση η φωτιά στην Αγία Τριάδα

Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Αγία Τριάδα Βοιωτίας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Στο σημείο πο...

Φόρτωση άρθρων...