Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Εύβοια: Η περιπέτεια μίας καρκινοπαθούς με τον δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού (ηχητικό)

Ελλάδα

«Οι άνθρωποι Μαρία παιδί μου φαίνονται, όταν αποκτούν ή εξουσία ή ξαφνικά χρήματα. Εκεί φαίνεται τι κρύβουν στην ψυχή τους και το πόσο μικροί η μεγάλοι είναι πραγματικά ως οντότητες».

Τα λόγια του αγαπημένου μου 96 ετών, σοφού παππού μου, Γιάννη Καράπα από το Αυλωνάρι, με ακολουθούν στην ζωή μου και στην Δημοσιογραφία. 

Γεγονός που αποτυπώνεται και στην φιλοσοφία του πρώτου ειδησεογραφικού site της Εύβοιας και της Σκύρου, του evia online. 

Το μέσο ενημέρωσης, με την ανθρωποκεντρική προσέγγιση, που ασκεί την Δημοσιογραφία, ως λειτούργημα και όχι ως εργαλείο συναλλαγής.

Της Μαρίας Καράπα

Έχω δει και έχω συναντήσει πολιτικούς, πολιτικάντηδες, μικρούς στο δέμας εν δυνάμει δικτατορίσκους, αλλά Δήμαρχο που δεν τηρεί την ομόφωνη απόφαση, εσκεμμένα κρατικού φορέα και συμπεριφέρεται απάνθρωπα για πολιτικούς λόγους, σε μία καρκινοπαθή, δεν έχω ξανασυναντήσει.

Το έγκλημα της Λίτσας Τσουρελή ήταν πραγματικά κολοσσιαίο. Ήταν υποψήφια στις δημοτικές εκλογές, με τον αντίπαλο συνδυασμό του Γιάννη Μαραγιάννη στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού.

Εύβοια: Η καρκινοπαθής Λίτσα Τσουρέλη

Όπερ σημαίνει. Δεν είσαι μαζί μας; Τελείωσες. Δεν υπάρχεις. Δεν μπα να έχεις καρκίνο και να παλεύεις για να ζήσεις. Δεν μπα να έχεις ομόφωνη απόφαση για την μετάταξή σου, από το Κεντρικό συμβούλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, εγώ ο Γιάννης Κοντζιάς ως άλλος Λουδοβίκος, στην καλύτερη περίπτωση, τα γράφω όλα αυτά στα παλαιότερα των ακριβών υποδημάτων μου.

Είμαι εξοργισμένη, ως άνθρωπος και ως δημοσιογράφος. Δηλώνω λοιπόν ότι δεν θα αφήσουμε την Λίτσα Τσουρελή μόνη της. Με τις μικρές δυνάμεις μας εδώ στο evia online αλλά και στο evia woman θα πολεμήσουμε την αδικία, μέχρι να λυθεί το θέμα της καρκινοπαθούς Ευβοιώτισσας. 

Γιατί κ. Γιάννη Κοντζιά, εσείς μπορεί να είσαστε δήμαρχος, αλλά εμείς εξακολουθούμε και έχουμε αγάπη προς τον πλησίον και ανθρώπινα συναισθήματα. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί σας -όπως επιβάλλει η δεοντολογία- στο κινητό σας και στο τηλεφωνικό κέντρο του δήμου, αλλά δυστυχώς βούιζε συνέχεια. Θα θέλαμε και την άποψή σας εφόσον το επιθυμείτε.

Εύβοια: Η καρκινοπαθής Λίτσα Τσουρέλη

Ελπίζω και πιστεύω ότι ακούγοντας την Λίτσα Τσουρελή, να μιλά μέσω του evia online και να σας στέλνει μήνυμα, θα αλλάξετε την λανθασμένη συμπεριφορά σας. Όλοι άνθρωποι είμαστε. Όλοι μπορούμε να παρασυρθούμε και να κάνουμε λάθη. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάτε ότι είμαστε περαστικοί από αυτό τον κόσμο όλοι.

Πολιτικοί και ηγέτες Παγκοσμίου φήμης, ήταν και αυτοί περαστικοί. Εκείνο που έμεινε ήταν ο βίος και η πολιτεία τους … Ακόμα και τώρα δεν είναι αργά κ. Κοντζιά για να δείξετε ότι υπάρχει ανθρωπιά, μέσα στο σκληρό κέλυφος της δημαρχιακής ιδιότητος που φέρετε. Έστω και τώρα αφήστε το πνεύμα των Χριστουγέννων να φτάσει στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού…
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Στις 15 Μαΐου η δίκη των κατηγορουμένων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Προσδιορίστηκε από την Εισαγγελία Εφετών της Πάτρας η ημερομηνία της δίκης των έξι προφυλακισμένων αντιεξουσιαστών και μιας γυναίκας που κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για σύ...

Φόρτωση άρθρων...