Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Φονικό στην Κάτω Αχαΐα: Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο δράστης

Ελλάδα

Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή το πρωί ζήτησε και έλαβε ο 63χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος του συνομηλίκου του στην Κάτω Αχαΐα.

Ο 63χρονος δράστης το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα στα Δικαστήρια της Πάτρας. Το Δικαστήριο θα του ορίσει δικηγόρο καθώς προσήλθε χωρίς συνήγορο. Κατά την προσαγωγή του, στην ερώτηση γιατί το έκανε δεν απάντησε, ενώ είπε πως «έχει μετανιώσει για την πράξη του».

Δράστης και θύμα χθες συναντήθηκαν στο χωράφι πιθανότατα μετά από ραντεβού που είχαν δώσει για εξηγήσεις αφού ο δράστης είχε την υποψία πως το θύμα διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα του, σύμφωνα με το tempo24.news.

Ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να κυλιστούν στο έδαφος. Τότε ο δράστης, έβγαλε μαχαίρι και κατάφερε στον 63χρονο πάνω από 30 μαχαιριές σχεδόν σε όλα τα σημεία του σώματος του.

Μετά την πράξη του εξαφανίστηκε, αλλά οι αστυνομικοί τον εντόπισαν άμεσα μέσω οπτικού υλικού από κάμερα.

Έπειτα ο 63χρονος ομολόγησε και υπέδειξε το σημείο που είχε κρύψει το μαχαίρι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κόρινθος: Σορός ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου

Πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας ανασύρθηκε την Πέμπτη στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το πρωί η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου από το...

Νέο έκτακτο δελτίο: Κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα πλήξει τη χώρα

Κακοκαιρία πλήττει σήμερα τη χώρα μας, με την ΕΜΥ να επικαιροποιεί το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε χθες Πέμπτη, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. ...

Φόρτωση άρθρων...