Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Κάτω Αχαΐα: Τι αναφέρει ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του 63χρονου

Ελλάδα

Μετανιωμένος εμφανίζεται ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του 63χρονου στην Κάτω Αχαΐα. Ο δράστης οδηγήθηκε στο γραφείο του εισαγγελέα στην Πάτρα, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Κατά την προσαγωγή του, στην ερώτηση γιατί το έκανε δεν απάντησε, ενώ δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του.

Ο τρόπος της συμπλοκής των δύο συνομήλικων ανδρών, αλλά και οι δεκάδες μαχαιριές που έφερε το θύμα στο σώμα του, έδωσαν από την αρχή στους αστυνομικούς την εικόνα ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Ο δράστης και το θύμα συναντήθηκαν σε ένα χωράφι πιθανότατα έπειτα από ραντεβού που είχαν δώσει για εξηγήσεις, καθώς ο δράστης είχε την υποψία πως το θύμα διατηρούσε σχέση με την γυναίκα του, σύμφωνα με το το tempo24.news,.

Ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να κυλιστούν στο έδαφος. Τότε ο δράστης, επίσης τσιγγάνος, έβγαλε μαχαίρι και μαχαίρωσε περισσότερες από 30 φορές τον άτυχο 63χρονο σε όλα τα σημεία του σώματος του.

Έπειτα από τη δολοφονία, ο δράστης εξαφανίστηκε, αλλά  οι αστυνομικοί τον εντόπισαν άμεσα χάρη στο οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, που είχαν στη διάθεσή τους.

Ο 63χρονος ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς και στη συνέχεια υπέδειξε το σημείο όπου είχε κρύψει το μαχαίρι, με το οποίο κατάφερε τα θανατηφόρα τραύματα στον συνομήλικό του.

Από τη στιγμή της σύλληψης του 63χρονου, στην Κάτω Αχαΐα βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη και ομάδα ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, προκειμένου να αποφευχθούν πιθανά περιστατικά αντεκδίκησης ανάμεσα σε μέλη των δύο οικογενειών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κολωνός: «Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», είπε η 12χρονη μετά την ενοχή του Μίχου

«Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», ήταν η φράση που είπε στη 17χρονη αδερφή της, η 12χρονη από τα Σεπόλια αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή του...

Ισόβια κάθειρξη για την Ρούλα Πισπιρίγκου - Ομόφωνα ένοχη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκ...

Πισπιρίγκου: Δικαιωμένος αισθάνεται μετά την καταδίκη της ο Μάνος Δασκαλάκης

Δικαιωμένος δηλώνει μέσω των δικηγόρων του ο Μάνος Δασκαλάκης στο άκουσμα της καταδικαστικής απόφασης της Ρούλας Πισπιρίγκου που καταδικάστηκε σε ισόβια για τον θάνατο της πρωτότοκ...

Φόρτωση άρθρων...