Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Φωτιά στη Μαγνησία: Κλειστή η εθνική οδός Βόλου-Λάρισας

Κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας είναι η Εθνική Οδός Βόλου-Λαρίσης για λόγους ασφαλείας λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο Βελεστίνο. Η Τροχαία έχει προχωρήσει σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Εξαιτίας της φωτιάς παραμένουν κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας μεταξύ Βόλου-Βελεστίνου, ενώ η Τροχαία πραγματοποιεί εκτροπές στην κυκλοφορία των οχημάτων στον κόμβο των Μικροθηβών.

Εκκενώθηκε ο οικισμός του Σέσκλου και αυτή την ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη στη Βιομηχανική περιοχή Βόλου, στο ύψος του βενζινάδικου, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, προκειμένου να μην κατευθυνθεί προς τη Χαλυβουργία και τις κατοικίες στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες απόψε – Πώς θα κινηθούν τα φαινόμενα (χάρτες)

Οι βροχές και οι καταιγίδες αναμένεται να συνεχιστούν σήμερα Παρασκευή σε μεγάλο μέρος της χώρας, με έμφαση κυρίως στα ανατολικά και νότια τμήματα. Σύμφωνα με την κατηγοριοποίησ...

Ενεργοποιείται άμεσα η ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία για τους 5.000 εποχικούς εργάτες γης

Την Αίγυπτο, χώρα-«κλειδί» για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής πίεσης, επισκέπτεται από χθες ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης. Ο κ. Καιρίδης πραγματοπ...

Φόρτωση άρθρων...