Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Φωτιά στη Μαγνησία: Νεκρή γυναίκα στο Χοροστάσι

Κάηκε στο τροχόσπιτο όπου διέμενε σε αγροτοδασική περιοχή. Στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του ο σύζυγός της.

Ελλάδα

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Μαγνησία, καθώς απανθρακωμένη βρέθηκε ηλικιωμένη γυναίκα, το απόγευμα, στον οικισμό Χοροστάσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε κινητικά προβλήματα και το τροχόσπιτο όπου διέμενε βρισκόταν σε σημείο με χόρτα γύρω.

Ο σύζυγός της αντί να ακολουθήσει τις οδηγίες των Αρχών και να απομακρυνθεί, όταν είδε τη φωτιά προσπάθησε να τη σβήσει. 

Όταν, όμως, κατάλαβε ότι δεν μπορούσε, επιχείρησε να πάρει το αυτοκίνητο για να μεταφέρει τη γυναίκα του, αλλά προφανώς έχασε χρόνο και το τροχόσπιτο τυλίχθηκε στις φλόγες. 

Η γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο τροχόσπιτο, ενώ νωρίτερα στην περιοχή είχε σταλεί μήνυμα για εκκένωση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγός της διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο. 

Στην περιοχή και συγκεκριμένα στο 293ο χλμ ξέσπασε φωτιά, η οποία πέρασε και τη νησίδα της Εθνικής οδού.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο δήμαρχος Αλμυρού, Ευάγγελος Χατζηκυριάκος, δήλωσε ότι είχε ειδοποιήσει τηλεφωνικά τους δύο κατοίκους να απομακρυνθούν. Μάλιστα, είχε μιλήσει με τον σύζυγό της άτυχης γυναίκας.

Κλήση έλαβε το ΕΚΑΒ και για άλλα τρία περιστατικά, για έναν εγκαυματία και δύο παιδιά στον Αλμυρό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Φόρτωση άρθρων...