Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Φωτιά στη Ζάκυνθο: Βελτιωμένη η εικόνα στα Μεγάλα Αλώνια (Photos)

Ελλάδα

Βελτιωμένη είναι η εικόνα στην πυρκαγιά στη βόρεια Ζάκυνθο στις Βολίμες.

Τα εναέρια μέσα (πέντε αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο) που πραγματοποίησαν ρίψεις για να θέσουν την φωτιά υπό έλεγχο, έχουν αποσυρθεί, ωστόσο παραμένουν σε επιφυλακή για νέα επιχείρηση, αν κριθεί αναγκαίο.

Αυτή την ώρα, στην περιοχή επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα και υδροφόρες, ενώ έχουν σπεύσει και οι τοπικές Αρχές για να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης και να ρυθμίσουν όλες τις διαδικασίες.

Συγκεκριμένα, την επιχείρηση κατάσβεσης συντονίζει ο Πύραχος Κωνσταντίνος Τσιώπος, διοικητής της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ζακύνθου.

Νωρίτερα το μεσημέρι, εστάλη μήνυμα εκκένωσης του οικισμού Μεγάλα Αλώνια, το οποίο ανέφερε: «Αν βρίσκεστε στην τοποθεσία #Μεγάλα_Αλώνια #Ζάκυνθος εκκενώστε τώρα προς #Άνω_Βολίμες».

news

 

news

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες. Όλα έγιναν...

ΕΟΔΥ: Μικρή αύξηση στη θετικότητα του κορωνοϊού

Μικρή αύξηση καταγράφει η θετικότητα του κορωνοϊού στην κοινότητα, την εβδομάδα 15-21 Απριλίου, σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). ...

Φόρτωση άρθρων...