Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Έκλαψε αγρότης για την καταστροφή στο Αετοχώρι

Ελλάδα

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει κηρυχθεί η Αλεξανδρούπολη, όπου από τα ξημερώματα του Σαββάτου (19/8) μαίνεται μεγάλη φωτιά.

Η μάχη συνεχίστηκε καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα.

Το νοτιοδυτικό μέτωπο, μεταξύ του Λουτρού και των Λουτρών Τραϊανούπολης, είναι αυτό που ανησυχεί περισσότερο την Πυροσβεστική.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Μελία, ενώ πήρε μεγάλες διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων.

«Δεν έχει μείνει τίποτα»
Στην ΕΡΤ μίλησε κάτοικος της Τραϊανούπολης, αγρότης στο επάγγελμα, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια δήλωσε πως όλη η περιουσία του έχει καεί.

«Δεν έχει μείνει τίποτα. Μηχανήματα κατεστραμμένα, το φορτηγό καμμένο. Ήταν γεμάτο κυψέλες και υλικό, οι αποθήκες γεμάτες. Δεν έχει μείνει τίποτα. Πήρε φωτιά η σκεπή και δεν έμεινε τίποτα» είπε ο κύριος Γιάννης.

«Και τα ρούχα που είχαμε εδώ δεν υπάρχουν, κόποι μιας ζωής και των γονιών μου και του πατέρα μου. Δεν έχει μείνει τίποτα δυστυχώς» συνέχισε μη μπορώντας να συγκρατήσει τη θλίψη του.

«Από εδώ και μετά θα μαζέψουμε τα κομμάτια κι ό,τι μπορέσουμε θα κάνουμε» σημείωσε ο ίδιος.

Ερωτώμενος εάν τον επισκέφτηκε κανείς από την Τοπική Αυτοδιοίκηση είπε: «Χθες μας έδιωξαν, ήρθαμε κάναμε εκκένωση, ήρθαμε τώρα πήραμε το μικρό αυτοκίνητο, πήραμε και ένα μικρό σκυλάκι που έχουμε… κάποια στιγμή κάποιος θα ‘ρθει, αλλά και τι να μας πει… φτιάχνονται αυτα;».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Φόρτωση άρθρων...