Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Φωτιά στην Εύβοια: Ο πύρινος εφιάλτης συνεχίζεται και τη νύχτα στα Ψαχνά – Νέα μέτωπα (Video & Photos)

Μαίνεται ακόμα το πύρινο μέτωπο που ξεκίνησε από την περιοχή του Προφήτη Ηλία στα Ψαχνά Ευβοίας το μεσημέρι της Δευτέρας 21/8, πολύ κοντά στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου και από κει πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Ελλάδα

Οι επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής είναι παρατεταμένες μετά την απόσυρση των ιπτάμενων μέσων λόγο του σκότους . Σύμφωνα με πληροφορείς του eviaonline ένα νέο μέτωπο έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Ψαχνά και Αρτάκη. Υπάρχουν επίσης 2 αναζωπυρώσεις η μια έχει κατεύθυνση προς Βατώντα και η άλλη προς Αρτάκη.

Το συνολικό μέτωπο της φωτιάς φτάνει το 1,5 χιλιόμετρο.

ασδ

Την ίδια ώρα, σε άμεση ετοιμότητα βρίσκονται 1 σκάφος του Λιμενικό, ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού από ξηράς και ιδιωτικά σκάφη προς παροχή συνδρομής εφόσον απαιτηθεί λόγω της φωτιάς. Λίγο μετά τις 18:00 δόθηκε εντολή εκκένωσης της Βιομηχανικής Ζώνης Νέας Αρτάκης και Βατώντα στη Δ.Ε Νέας Αρτάκης από την Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα μετά από υπόδειξη του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Εύβοιας.

ασδ

Το evia online στην πρώτη γραμμή από το πρωί που ξέσπασε η φωτιά με συνεχείς ενημερώσεις εξασφάλισε εικόνες και βίντεο βραδινά που είναι συγκλονιστικά. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, στην περιοχή επιχειρούν 92 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, συμπεριλαμβανομένων 19 Γάλλων πυροσβεστών και 30 οχήματα, ενώ περιοδικά επιχειρούν 8 αεροσκάφη και 9 ελικόπτερα. Παράλληλα μηχάνημα χωματουργικό του στρατού έφτασε στο σημείο.

 

Πηγή: eviaonline.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρούσι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Μια παρεξήγηση η οποία ξεκίνησε μέσα στο νυχτερινό κέντρο και εξελίχθηκε σε έναν άγριο καβγά έξω από αυτό ήταν η αφορμή της φονικής συμπλοκής που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε γνωστό...

Φόρτωση άρθρων...