Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Φωτιά στην Κάρυστο: Συνεχείς αναζωπυρώσεις - Το μέτωπο που προβληματίζει (Videos&Photos)

Ελλάδα

Αντιμέτωποι με τις συνεχείς αναζωπυρώσεις, τους δυνατούς ανέμους και την δυσκολία στην προσέγγιση πολλών εστιών της φωτιάς, βρίσκονται από το απόγευμα της Κυριακής οι Πυροσβεστικές δυνάμεις, στην φωτιά που ξέσπασε στην Κάρυστο και καίει εκατοντάδες στρέμματα.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο eviaonline ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης, οι αναζωπυρώσεις στην περιοχή είναι πολλαπλές, ενώ αυτή τη στιγμή η φωτιά άλλαξε κατεύθυνση και κινείται προς το χωριό Πλατανιστό.

«Έχουμε ένα μέτωπο πάνω από το Πλατανιστό και έχουμε συνεχείς αναζωπυρώσεις. Αυτή τη στιγμή οι επίγειες δυνάμεις είναι ενισχυμένες σε σχέση με χθες, ενώ πετάει ένα ελικόπτερο για εναέριες ρίψεις, αλλά περιμένουμε και ενίσχυση των εναέριων μέσων. Το σημείο είναι δύσβατο και αν δεν περιοριστεί, ο Πλατανιστός θα έχει πρόβλημα», δήλωσε ο Γιώργος Κελαϊδίτης στο eviaonline.

Φωτιά στην Κάρυστο: Συνεχείς αναζωπυρώσεις
Φωτιά στην Κάρυστο: Συνεχείς αναζωπυρώσεις
Φωτιά στην Κάρυστο: Συνεχείς αναζωπυρώσεις

 

Φωτιά στην Κάρυστο: Συνεχείς αναζωπυρώσεις

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Υπoυργείο Προστασίας του Πολίτη: Εκσυγχρονισμός του Πειθαρχικού Δικαίου της ΕΛ.ΑΣ.

Στον εκσυγχρονισμό και την ολική αναμόρφωση του Πειθαρχικού Δικαίου του ένστολου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, προχωρά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της...

Βύρωνας: Γάζωσαν ζευγάρι μέσα στο αυτοκίνητό τους - Νεκρός ο άνδρας, τραυματισμένη η γυναίκα (Photos)

Συναγερμός στην Αστυνομία καθώς άγνωστος ή άγνωστοι γάζωσαν ζευγάρι μέσα στο αυτοκίνητό τους στον Βύρωνα. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Τσαλδάρη και Με...

Φόρτωση άρθρων...