Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Πυρκαγιά στη Σταμάτα - Καίει δασική έκταση (Videos&Photos)

Ελλάδα

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στην Πυροσβεστική, καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στη Σταμάτα Αττικής.

Στο σημείο επιχειρούν 31 πυροσβέστες, με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 12 οχήματα, εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ. Από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι έντασης 3-7 μποφόρ.

Λόγω της φωτιάς στη Σταμάτα η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στην οδό Κολοκοτρώνη από το ύψος της λεωφόρου Πιπεροπούλου, στη λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως από το ύψος της Λεωφόρο Μαραθώνος, στην οδό 25ης Μαρτίου από το ύψος της Πιπεροπούλου και στην οδό Εύξεινου Πόντου από το ύψος της Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως.

Στις 12:25 εστάλη μήνυμα από το 112 για όσους είναι στην περιοχή της Σταματάς να είναι σε ετοιμότητα λόγω δασικής πυρκαγιάς.

Για «μεγάλη φωτιά» στην περιοχή Αμυγδαλέζας στη Σταμάτα γίνεται λόγος σε ανάρτηση του δήμου Διονύσου στο Facebook: «Παρακαλούμε τους κατοίκους της περιοχής που κατοικούν κοντά να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που χρειαστεί να απομακρυνθούν».

Πυρκαγιά στη Σταμάτα - Καίει δασική έκταση
Πυρκαγιά στη Σταμάτα - Καίει δασική έκταση

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παγκράτι: Ληστεία με πριόνι σε περίπτερο - Ο υπάλληλος παραιτήθηκε μετά το σοκ (βίντεο)

Στόχος ληστείας έγινε πριν από δύο ημέρες περίπετρο στο Παγκράτι με τον δράστη να απειλεί τον υπάλληλο με πριόνι που κρατούσε στα χέρια του. Όπως φαίνεται στο βίντεο από κάμερα ...

Φόρτωση άρθρων...