Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Φωτιά στο ΣΕΦ: Κάηκαν ρούχα που είχαν συγκεντρωθεί για την Ουκρανία (Video&Photos)

Ελλάδα

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε ημιυπαίθρια αποθήκη του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) στον Πειραιά όπου φυλάσσονται είδη ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία. Συγκεκριμένα, κάηκαν παλέτες ρούχα και άλλα αντικείμενα.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 2:30 στη θύρα Ω Θαλάσσης του ΣΕΦ για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και στο σημείο επιχείρησαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής με 10 πυροσβέστες.

Η κατάσβεση διήρκησε περισσότερες από δύο ώρες καθώς υπήρχαν αρκετά ρούχα τα οποία είχαν τυλιχτεί στις φλόγες με τους πυροσβέστες να τη θέτουν υπό έλεγχο τις πρώτες, πρωινές ώρες. Από τη φωτιά καταστράφηκε μεγάλο μέρος της ανθρωπιστικής βοήθειας που είχε συγκεντρωθεί για να αποσταλεί στην εμπόλεμη Ουκρανία.

Φωτιά στο ΣΕΦ: Κάηκαν ρούχα που είχαν συγκεντρωθεί για την Ουκρανία

 

Φωτιά στο ΣΕΦ: Κάηκαν ρούχα που είχαν συγκεντρωθεί για την Ουκρανία

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λιβύη έγινε η Καλαμάτα – «Πνίγηκε» στην αφρικανική σκόνη η Μεσσηνία (Video&Photos)

Αρκετές περιοχές της νότιας Ελλάδας έχει σκεπάσει η αφρικανική σκόνη, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό κοκτέιλ για τους κατοίκους. Οι μετεωρολόγοι συστήνουν υπομονή με το φαινόμενο να ε...

Θεσσαλία: Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών σε οδικές, σιδηροδρομικές και σχολικές υποδομές

Το σχέδιο αποκατάστασης των ζημιών σε οδικές, σιδηροδρομικές και σχολικές υποδομές στη Θεσσαλία από τις σφοδρές κακοκαιρίες «Daniel» και του «Elias». Το μήνυμα ανάταξης της Θεσσ...

Φόρτωση άρθρων...