Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Φωτιά στον Κολωνό: Τι είπε ο πατέρας του 5χρονου

Ελλάδα

Την υπόθεση της φωτιάς σε διαμέρισμα στον Κολωνό, όπου τραυματίστηκε σοβαρά ο 5χρονος, ερευνούν οι Αρχές.

Ο 5χρονος, που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, νοσηλεύεται για δεύτερη ημέρα διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση. Έξω από την Εντατική του Νοσοκομείου «Αττικόν» βρίσκεται συνεχώς η μητέρα του, η οποία δεν βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα όταν εκδηλώθηκε η φωτιά.

Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία της αυτοψίας που διενήργησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, φαίνεται ότι η φωτιά ξεκίνησε από τον προθάλαμο του διαμερίσματος, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.

Την ώρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά ο πατέρας ήταν ξαπλωμένος και κοιμόταν. «Θέλω πρώτα να γίνει καλά το παιδί μου και θα απαντήσω την Τετάρτη στο δικαστήριο. Όχι, δεν ήταν λόγω μέθης. Είμαι οικογενειάρχης, έχω πέντε παιδιά και κάνω δύο δουλειές. Έτσι, ήμουν απλά κουρασμένος και κοιμήθηκα», ανέφερε ο πατέρας του αγοριού στον ΑΝΤ1.

Στον πατέρα του 5χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και αναμένεται να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μανώλης Τσικνάκης: Νέα στοιχεία για τον θάνατό του – «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν…»

Ήταν 27 Ιουνίου του 2018 όταν το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε στην οικογένεια Τσικνάκη ότι ο 22χρονος γιος τους Μανώλης αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με τον ατομικό τ...

Σέρρες: Εξιχνιάστηκαν 16 περιπτώσεις απάτης -Απέσπασαν 305.789 ευρώ από τραπεζικούς λογαριασμούς, 9 συλλήψεις

Εξιχνιάστηκαν 16 περιπτώσεις απάτης που έγιναν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας το πρώτο τρίμηνο του 2022. Μετά από σχετική έρευνα της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών συνελήφθησα...

Φόρτωση άρθρων...