Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Γέννηση με τη συνοδεία της ΔΙΑΣ - Από Πέραμα προς Αμπελόκηπους σε 16 λεπτά

Ελλάδα
Tags: ΔΙΑΣ

Συνοδεία της ΔΙ.ΑΣ έφτασε μια ετοιμόγεννη γυναίκα στο μαιευτήριο, τη δεύτερη μέρα του έτους. Με κινηματογραφική ταχύτητα οι αστυνομικοί μετέφεραν την έγκυο από το Πέραμα στους Αμπελόκηπους σε 16 λεπτά.

«Η γυναίκα ήταν σε ταραχή. Ήταν μαζί με τον σύντροφό της που οδηγούσε. Τον καθησυχάσαμε και του είπαμε ότι θα τους μεταφέρουμε με ασφάλεια όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο νοσοκομείο» περιέγραψε ένας εκ των αστυνομικών στον Παναγιώτη Μπούσιο και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βοηθήσαμε ένα παιδάκι που δεν είχε ανοίξει καν τα μάτια του. Ήμασταν με το χαμόγελο στα χείλη σε όλη τη βάρδια και την επόμενη μέρα» είπε ο ίδιος.

Το μωράκι είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας. Μητέρα και βρέφος χαίρουν άκρας υγείας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αφρικανική σκόνη: Πώς να προφυλαχθείτε - Τα μέτρα που συστήνουν οι πνευμονολόγοι

Προβλήματα δημιουργεί η αφρικανική σκόνη με τους πνευμονολόγους να συστήνουν μέτρα προφύλαξης σε ευάλωτες ομάδες. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία...

Επεισοδιακή καταδίωξη Ρομά από του Ρέντη μέχρι τα Πατήσια - Τραυμάτισαν αστυνομικό για να μην συλληφθούν

Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (22/4) στην περιοχή του Ρέντη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν...

Φόρτωση άρθρων...