Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Μεσσηνία: Για οικονομικές διαφορές έριξε οξύ στην 49χρονη πρώην σύζυγό του ο 50χρονος

Ελλάδα

Οι οικονομικές τους διαφορές φέρεται να είναι το κίνητρο της επίθεσης του 50χρονου στην 49χρονη σύζυγό του στην Ανάληψη Μεσσηνίας. Ο 50χρονος έριξε καυστικό υγρό στην 49χρονη, η οποία κινδυνεύει να χάσει το δεξί της μάτι.

Οι δύο τους είχαν χωρίσει τα τελευταία έξι χρόνια έχοντας μαζί τέσσερα παιδιά, ενώ η γυναίκα είχε άλλα δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο. Το τελευταίο διάστημα έμεναν ξανά μαζί λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η 49χρονη. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι η σχέση τους ήταν τυπική και οι δυο τους είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους.

Λίγο μετά τη σύλληψή του, ο 50χρονος μετέφερε στους αστυνομικούς πως οι οικονομικές διαφορές ήταν εκείνες που του έδωσαν κίνητρο να της επιτεθεί.

Συνελήφθη πηγαίνοντας να τη δει στην κλινική

Στο γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας εντοπίστηκε και προσήχθη αρχικά ο 50χρονος που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος της πρώην συζύγου του στην περιοχή Ανάληψης της Μεσσήνης.

Ο συλληφθείς, μετά την επίθεση που φέρεται να πραγματοποίησε, επισκέφτηκε την 49χρονη στην οφθαλμολογική κλινική όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σοβαρό έγκαυμα στο ένα από τα δύο μάτια της για το οποίο υπάρχει κίνδυνος να χάσει την όρασή της.

Εκεί οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και προχώρησαν στην προσαγωγή του με τον ίδιο αρχικά να αρνείται την πράξη.

Τελικά ομολόγησε και φέρεται να υποστήριξε πως το υγρό με το οποίο είχε ποτίσει το πανί που προσπάθησε να βάλει στη μύτη και στο στόμα της πρώην συζύγου του ήταν ακουαφόρτε (υδροχλωρικό οξύ), και το είχε προμηθευτεί από σούπερ μάρκετ.

Όταν δεν τα κατάφερε της το πέταξε από τη φιάλη στο πρόσωπο.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως ήδη οι Αρχές είχαν εντοπίσει το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει και το χρησιμοποίησε για την αγορά του από το σούπερ μάρκετ.

Κατά την ομολογία του φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως με την 49χρονη -με την οποία είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, είχαν χωρίσει το 2015 και τους τελευταίους μήνες ζούσαν και πάλι μαζί- είχαν προσωπικές και οικονομικές διάφορες και αυτός ήταν ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Ο δράστης:

news

Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα για να του ασκηθεί δίωξη, ενώ πρόκειται να λάβει προθεσμία έτσι ώστε με τον δικηγόρο του, τον οποίο είδε για λίγο το βράδυ της Τετάρτης, για να μελετήσουν τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και να ετοιμάσουν την απολογία του ενώπιον του ανακριτή.

Ήδη οι αστυνομικοί έχουν μιλήσει με την 49χρονη αλλά και με συγγενικά της πρόσωπα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο 50χρονος εμφανίζεται να ζητάει συγγνώμη και να δηλώνε ότι είναι συγκλονισμένος καθώς ισχυρίζεται ότι δεν είχε σκοπό να της προκαλέσει κάποια σοβαρή βλάβη.

Η 49χρονη είχε αποκτήσει αλλά δύο παιδιά με άλλον σύντροφο με τον 50χρονο να χαρακτηρίζεται εμμονικός μαζί της και φέρεται να την ζήλευε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ξυλόκαστρο: «Άνοιξε» η γη στην παλαιά Κορίνθου - Πατρών - Κινδυνεύουν υποδομές και περιουσίες από τη διάβρωση

Θεμέλια σπιτιών, παραλιακοί δρόμοι αλλά και πεζοδρόμια έχουν υποστεί σοβαρή διάβρωση. Υποδομές και περιουσίες κατά μήκος του Κορινθιακού Κόλπου καταστρέφονται από τη διάβρωση. ...

Κρήτη: Τι εξετάζουν οι αρχές για τον θάνατο του 33χρονου από ναυτική φωτοβολίδα - «Του καρφώθηκε στα πλευρά», λέει φίλος του

Τα αίτια πίσω από την τραγωδία με θύμα έναν 33χρονο άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από ναυτική φωτοβολίδα ψάχνουν οι αρχές του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη. Το τραγικό περι...

Φόρτωση άρθρων...