Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Γιαγιά 107 ετών εμβολιάστηκε στις Σέρρες

Ελλάδα

Γιαγιά 107 ετών από το Γάζωρο Σερρών έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού χθες στο σπίτι της, από το υγειονομικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Νέας Ζίχνης.

«Ήθελα να εμβολιαστώ γιατί μου έχει λείψει λόγω του κορωνοϊού η παρέα με τις γειτόνισσες», είπε στην εμβολιαστική ομάδα η γιαγιά. Η ηλικιωμένη γυναίκα γεννήθηκε το 1914, αν κι έχει επίσημο καταγεγραμμένο έτος γέννησης το 1918.

«Μεγάλη συγκίνηση προσφέρουν περιπτώσεις εμβολιασμού όπως της γιαγιάς στις Σέρρες. Είμαστε διπλά ευτυχείς γιατί το εμβόλιο σώζει αλλά και ενώνει», έγραψε στο facebook η Υποδιοικήτρια της 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης, Ειρήνη Χατζοπούλου, ενώ πρόσθεσε ότι οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί συνεχίζονται κανονικά σε όλους τους νομούς της 4ης ΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γονείς 16χρονης αποκάλυψαν σπείρα ανηλίκων που διακινούσε ναρκωτικά - Οι κωδικές ονομασίες και οι διάλογοι «φωτιά»

Η προσπάθεια των γονιών 16χρονης να σώσουν το παιδί τους από τα ναρκωτικά αποκάλυψε τη δράση της οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά σε πλατείες και πάρκα του Παπάγου, του Ψυχικού κ...

Τροχαίο δυστύχημα στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν τελικά την 72χρονη – Αναζητείται ο αναβάτης που την εγκατέλειψε

Περιπλέκεται η υπόθεση της θανάσιμης παράσυρσης μιας ηλικιωμένης γυναίκας στη Βούλα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως αρχικά η γυναίκα παρασύρθηκε από άλλη μηχανή. Μάλιστα, όπως ...

Φόρτωση άρθρων...