Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Γιάννης Φέρτης: Συγκίνηση στην κηδεία του - Πλήθος καλλιτεχνών στο τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό

Ελλάδα

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του Γιάννη Φέρτη αλλά και πλήθος κόσμου, βρέθηκαν την Τρίτη στο Α’ Νεκροταφείο για το «τελευταίο αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό.

fertis
fertis

Το «παρών» έδωσε η τελευταία σύζυγός του, Μαρίνα Ψάλτη, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου, μεταξύ των οποίων, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Μαρινέλλα, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Γιώργος Νταλάρας και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

fertis
fertis

Αντί στεφάνων, η οικογένεια του εκλιπόντος ζήτησε να ενισχυθεί οικονομικά το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

fertis

Υπενθυμίζεται πως ο μεγάλος πρωταγωνιστής του θεάτρου και του κινηματογράφου έφυγε από τη ζωή στις 14 Απριλίου, σε ηλικία 86 ετών. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο θέατρο το 1959 στο έργο «Η ηλικία της νύχτας» του Ιάκωβου Καμπανέλλη.

fertis

Πρώτη σύζυγός του υπήρξε η ηθοποιός Ξένια Καλογεροπούλου, δεύτερη η ηθοποιός Μιμή Ντενίση ενώ από το 2001 ήταν νυμφευμένος με την ηθοποιό Μαρίνα Ψάλτη.

fertis

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παρέμβαση της προέδρου του Αρείου Πάγου για να αποφευχθούν παραγραφές αδικημάτων για το Μάτι

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα Χριστοδουλέα θα ζητήσει την επίσπευση της καθαρογραφής της σημερινής απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το Μάτι, προκειμέν...

Φόρτωση άρθρων...