Παρασκευή
19 Αυγούστου 2022

Γιάννης Λαγός: «Καμπάνα» για επεισόδιο που προκάλεσε μέσα στις φυλακές

Ελλάδα

Επεισόδιο μέσα στις φυλακές Δομοκού, όπου κρατείται, προκάλεσε ο Γιάννης Λαγός. Ο καταδικασμένος πρώην χρυσαυγίτης πέρασε από πειθαρχικό έλεγχο και του επιβλήθηκε ποινή στέρησης εργασίας στις φυλακές για έναν χρόνο, όπως αποκαλύπτει ο Alpha.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, όλα ξεκίνησαν όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο στο κελί του Γιάννη Λαγού. Πηγές αναφέρουν ότι ο ίδιος αρνήθηκε, στάθηκε μπροστά από την πόρτα του κελιού και είπε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ότι “είμαι ευρωβουλευτής, δεν μπορείτε να κάνετε συνέχεια έλεγχο στο κελί μου”.

Έπειτα από διαπραγματεύσεις, οι σωφρονιστικοί μπήκαν στο κελί του πρώην χρυσαυγίτη και έκαναν έλεγχο. Ο ίδιος πέρασε από πειθαρχικό έλεγχο για τη στάση που τήρησε και, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, του επιβλήθηκε ποινή στέρησης εργασίας στις φυλακές για έναν χρόνο.

Ο Γιάννης Λαγός εργάζεται ως βιβλιοθηκάριος στις φυλακές Δομοκού. Έπειτα από τον απόφαση του πειθαρχικού, θα στερηθεί την ευεργετική διάταξη του νόμου που προβλέπει ότι κάθε ημέρα εργασίας στις φυλακές προσμετράται ως δύο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χανιά: Βρετανός τουρίστας βρέθηκε νεκρός

Νεκρός εντοπίστηκε Βρετανός τουρίστας σε ξενοδοχείο στα Χανιά. Ο 80χρονος είχε έρθει στην Κρήτη για διακοπές. Το μεσημέρι υπάλληλοι του ξενοδοχείου, που βρίσκεται στο Κάτω Δαράτ...