Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

H ΕΛ.ΑΣ. είχε ενημερωθεί για την έλευση των Κροατών χούλιγκανς

Οι υπηρεσιακοί επιτελείς στα σύνορα είχαν ενημερώσει τα κεντρικά της ΕΛ.ΑΣ. για τους Κροάτες χούλιγκανς.

Ελλάδα

Στο «φως» έρχονται νέες πληροφορίες για το πως κατάφεραν να έρθουν στην Αθήνα οι Κροάτες χούλιγκανς παρά την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών. Στη δημοσιότητα έρχονται πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες οι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ «επέλασαν» προς την Αθήνα από τον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς. 

Οι υπηρεσιακοί επιτελείς στα σύνορα ενημέρωσαν τα κεντρικά της Αθήνας χθες Δευτέρα νωρίς το απόγευμα για την είσοδο από την Αλβανία κομβόι περίπου 25 οχημάτων, με πινακίδες Κροατίας, κυρίως τύπου van.

Παρότι τα οχήματα διέσχισαν την εθνική οδό και σταμάτησαν σε όλους τους σταθμούς διοδίων, εντούτοις δεν δέχτηκαν κανέναν τροχονομικό έλεγχο. 

Στο Κιάτο Κορινθίας, κατά τις ίδιες αναφορές, πάρκαραν τα αυτοκίνητα και επιβιβάστηκαν στον προαστιακό, με τον οποίο ήλθαν στην Αθήνα, καταφέρνοντας έτσι να χαθούν από τα ραντάρ της Αστυνομίας.

Η συνάντηση με τους οπαδούς της ελληνικής ομάδας φαίνεται ότι έγινε σε στάση του ηλεκτρικού κοντά στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Η μεταξύ τους επικοινωνία διασταυρώνεται και από σχετικούς ελέγχους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Άγιος Κοσμάς: Συνελήφθη στο σκάφος του 46χρονος - Ήταν οπλισμένος και προσποιούνταν τον λιμενικό

Στη σύλληψη ενός 46χρονου προχώρησε η Ασφάλεια του Λιμεναρχείου Σαρωνικού για παράνομη οπλοκατοχή και αντιποίηση αρχής. Ο 46χρονος εντοπίστηκε στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά, έχοντα...

Φόρτωση άρθρων...