Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Η στιγμή που ο Μιχάλης Κατσουρής δέχεται επίθεση με ρόπαλο

Κάμερα από το σημείο της συμπλοκής έχει καταγράψει την επίθεση με ρόπαλο που δέχτηκε ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ μετά τη μοιραία μαχαιριά

Νέα ευρήματα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το βράδυ της δολοφονικής επίθεσης χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Κάμερα από το σημείο της αιματηρής συμπλοκής έχει καταγράψει την επίθεση με ρόπαλο που δέχτηκε ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής.

Κάμερα από το σημείο της συμπλοκής έχει καταγράψει την επίθεση με ρόπαλο που  δέχτηκε ο 29χρονος, Μιχάλης Κατσουρής, μετά τη μοιραία μαχαιριά.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ακολουθεί, ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ, ο οποίος φορά μπλε μπλούζα, δέχεται χτύπημα από ρόπαλο.

Η στιγμή που ο Μιχάλης Κατσουρής δέχεται επίθεση με ρόπαλο

Το Σάββατο η «Καθημερινή» έγραψε ότι από την εξέταση των βίντεο των επεισοδίων, οι Αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο 29χρονος δέχθηκε πρώτα μία μαχαιριά και στη συνέχεια χτυπήματα από ρόπαλο στον δεξί ώμο.

Το χτύπημα που δέχθηκε από ρόπαλο υπάρχει σε βίντεο, ωστόσο σε κανένα βίντεο που έχει στην κατοχή της η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει καταγραφεί η στιγμή που ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ δέχεται επίθεση με μαχαίρι.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κωμωδία ή δ…Ράμα – Ο Αλβανός Πρωθυπουργός ήρθε, είδε, μίλησε και εξαφανίστηκε (Video&Photos)

Το σόου του Πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, στην Αθήνα έλαβε τέλος. Η ομιλία του Αλβανού Πρωθυπουργού στο Γαλάτσι «συνοδεύτηκε» με τραγούδια, χορό και χορωδίες . Ο Έντι Ρ...

Ηράκλειο: Σύλληψη για άσκοπους πυροβολισμούς

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν το πρωί αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήμα Μαλεβιζίου, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσε...

Φόρτωση άρθρων...