Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Θρήνος στην κηδεία του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη (Photos)

Ελλάδα

Στο νεκροταφείο της Καλλιθέας είπαν το «τελευταίο αντίο» στον 11χρονο γιο του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη. Ο 11χρονος Χρήστος έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στους Φούρνους.

Τραγική φιγούρα ο ηθοποιός ο οποίος έφτασε υποβασταζόμενος στην εκκλησία του κοιμητηρίου της Καλλιθέας.

Ο 11χρονος Χρήστος εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και αφού για ώρες τον αναζητούσαν οι δικοί του άνθρωποι αλλά και κάτοικοι του νησιού.

Το αγόρι εντόπισε πρώτος ένας περαστικός εντόπισε που είδε το άψυχο κορμί του στη θάλασσα, δίπλα σε μία σημαδούρα στο καινούργιο λιμανάκι του νησιού.

«Το παιδί το βρήκαμε δίπλα σε μια σημαδούρα, δυστυχώς τον Χρήστο μας τον βρήκαμε πνιγμένο. Το παιδί μάλλον πνίγηκε, το πήρε ο αέρας καθώς είχε θαλασσοταραχή. Η σημαδούρα ήταν 50 μέτρα από την στεριά, αν κινδύνευε θα μπορούσε να φωνάξει. Δυστυχώς κανένας δεν τον πήρε χαμπάρι» είπε περιγράψει τις δραματικές στιγμές ο δήμαρχος Φούρνων, Δημήτρης Καρύδης.

H σορός του άτυχου παιδιού μεταφέρθηκε στη Σάμο όπου πραγματοποιήθηκε η νεκροψία-νεκροτομή, η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, έδειξε ότι ο θάνατος του 11χρονου Χρήστου προήλθε από πνιγμό. Ωστόσο περισσότερα στοιχεία αναμένονται από τις περαιτέρω τοξικολογικές εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Θρήνος στην κηδεία του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη
Θρήνος στην κηδεία του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη
Θρήνος στην κηδεία του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη
Θρήνος στην κηδεία του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δίκη για το Μάτι: Η πρόεδρος ξεκινά την καθαρογραφή της απόφασης – Ίσως και τον Ιούνιο η δευτεροβάθμια δίκη

Με παρέμβαση της πρόεδρου του Αρείου Πάγου, Ιωάννας Κλάπα Χριστοδουλέα, απαλλάσσεται από κάθε άλλη επαγγελματική υποχρέωση η πρόεδρος του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, η οποία εξέδω...

Φόρτωση άρθρων...