Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Η Βίκυ Θεολογη των διεθνών βραβείων υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Ρόδο

Ο προεκλογικός αγώνας έχει ανάψει για τα καλά στο νησί της Ρόδου και καταγράφονται ιστορικές αναμετρήσεις μεταξύ των υποψηφίων. 

Ο κόσμος έχει στρέψει την προσοχή και τις ελπίδες του στον υποψήφιο δήμαρχο Αλέξανδρο Κολιάδη όπου με την παράταξή του ΕΝ.Α. Ενωμένοι Αλλάζουμε έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών της Ρόδου αφού έχει ήδη αποδείξει στο παρελθόν από τη θέση του Αντιδημάρχου ότι οι βλέψεις του είναι η αναβάθμιση του νησιού.

Το ψηφοδέλτιο της παράταξης του Αλέξανδρου Κολιάδη απαρτίζεται από εξέχοντα μέλη της τοπικής κοινωνίας που στην πλειοψηφία τους δεν έχουν ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση αλλά έχουν όρεξη, μεράκι και τις γνώσεις να βοηθήσουν να ανακάμψει ο τόπος από τα λάθη του παρελθόντος.

Δίπλα του και η Βασιλική (Βίκυ) Θεολόγη που την γνωρίσαμε μέσα από πολιτιστικές δράσεις οι οποίες με τη διεθνή τους εμβέλεια έστρεψαν το πανελλήνιο ενδιαφέρον στο νησί της Ρόδου πολλάκις! 

Η Βίκυ Θεολόγη γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει τα τελευταία 30 χρόνια στη Ρόδο. Είναι εκπαιδευτικός θεατρολόγος ειδικής εκπαίδευσης και έχει ιδρύσει τον Θεατρικό Σύλλογο Δωδεκανήσου όπου μέσα από εκεί έχει αναδειχτεί ο τοπικός πολιτισμός. Με την θεατρική της ομάδα έχουν συμμετάσχει σε διεθνή θεατρικά φεστιβάλ εκπροσωπώντας την Ελλάδα και έχουν λάβει διεθνείς διακρίσεις. Τα τελευταία τρία χρόνια διοργανώνεται και στη Ρόδο Διεθνή Φεστιβάλ Θεάτρου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και με καλλιτεχνική διευθύντρια τη Βίκυ Θεολόγη. 

Έχει εκδώσει ένα μυθιστόρημα με τις εκδόσεις «Άγκυρα» και την ερευνητικού ενδιαφέροντος πτυχιακή της εργασία «Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ 1700- 1975». Η απόφασή της να συμμετέχει στα κοινά πηγάζει, όπως μας είπε η ίδια, από την εμπειρία της ως μέλος του Δ.Σ. υπό την προεδρεία του Αλέξανδρου Κολιάδη όπου γνώρισε από κοντά έναν άνθρωπο με σπάνιο ήθος και τιμιότητα που κύριο μέλημά του ήταν η ανάδειξη της Ρόδου σε όλους τους τομείς και άλλωστε «να αλλάξεις τον κόσμο δεν είναι τρέλα, ούτε ουτοπία. Είναι δικαιοσύνη!» μας είπε η Βίκυ Θεολόγη χαρακτηριστικά χρησιμοποιώντας τους στίχους του Μιγκέλ ντε Θερβάντες από τον Δον Κιχώτη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στον Ασπρόπυργο

Συναγερμός σήμανε στη Πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα σε χαμηλή βλάστηση στο Σοφό Ασπροπύργου Αττικής. Άμεσα κινητοποιήθηκε μεγάλ...

Φόρτωση άρθρων...