Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Κολωνάκι: Εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός σε αποθήκη (Photos)

Ελλάδα

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, καθώς εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός μέσα σε μπαούλο σε αποθήκη κτιρίου στο Κολωνάκι. Ο οπλισμός εντοπίστηκε σε κτίριο που βρίσκεται επί της Νεοφύτου Δούκα.

Ανάμεσα σε όσα εντόπισαν οι Αρχές υπάρχουν φυσίγγια, τουφέκια,  υποπολυβόλα, χειροβομβίδες και γεμιστήρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ναυτιλιακή εταιρεία είχε αγοράσει την αποθήκη, ωστόσο παραμένει άγνωστο ποιος ήταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του χώρου. Ο οπλισμός εντοπίστηκε από υπάλληλο της ναυτιλιακής εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη αποθήκη βρίσκεται προς πώληση και το οπλοστάσιο βρέθηκε όταν ενδιαφερόμενος αγοραστής μετέβη στο σημείο για να δει από κοντά τον χώρο.

Στο κτίριο εντοπίστηκαν τυφέκια, σφαίρες και χειροβομβίδες, που αναμένεται να μεταφερθούν στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν σπεύσει στο σημείο και έχουν αποκλείσει την περιοχή. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι πιθανόν τα όπλα ανήκουν σε κάποιον παλαιότερο ένοικο της αποθήκης.

Κολωνάκι: Εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός σε αποθήκη
Κολωνάκι: Εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός σε αποθήκη

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σάμος: Στον Εισαγγελέα η 49χρονη που σκότωσε τον πατέρα της – Τον είχε χτυπήσει ξανά τα Χριστούγεννα

Η γυναίκα συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα, με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ να αναζητούν τα αίτια που οδήγησαν στην δολοφονία του ίδιου της του πατέρα. «Δεν άντ...

Φόρτωση άρθρων...