Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

«Μου επιτέθηκε πρώτος, ήθελε να με σκοτώσει» υποστηρίζει ο 38χρονος που ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον πατέρα του

«Μου επιτέθηκε πρώτος με σκοπό να με σκοτώσει», φέρεται να είπε ο 38χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον 65χρονο πατέρα του. 

Το θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και γιου, έληξε σήμερα με τραγικό τρόπο. Ο γιος εντοπίστηκε ζωντανός στην Άνω Σεργούλα Φωκίδας, ενώ ο 65χρονος πατέρας του βρέθηκε νεκρός, σε κοντινή απόσταση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο 38χρονος γιος ισχυρίζεται ότι του επιτέθηκε πρώτος ο πατέρας του, όταν τον παρέλαβε από το Νοσοκομείο της Λαμίας. 

«Μου επιτέθηκε πρώτος με σκοπό να με σκοτώσει με τα χέρια του κι εγώ αντιστάθηκα. Πήρα πέτρες που βρήκα στο βουνό και άρχισα να τον χτυπώ στο κεφάλι», φέρεται να είπε ο 38χρονος στους αστυνομικούς.

Τα ίχνη των δύο ανδρών είχαν χαθεί από την περασμένη Τετάρτη, στην διαδρομή από την Λαμία προς την Άρτα. Ο 38χρονος εντοπίστηκε σε ένα μαντρί στην Άνω Σεργούλα στην ορεινή Φωκίδα, το μεσημέρι της Τρίτης. 

Φέρεται να περιφερόταν επί ημέρες, μέχρι που τελείωσε η βενζίνη και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο. Μετά άρχισε να κινείται πεζός και εντοπίστηκε τελικά σε ένα ποιμνιοστάσιο.

Ο 38χρονος ήταν εκείνος που οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου βρισκόταν νεκρός ο πατέρας του. Προηγουμένως, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει το μαύρο αυτοκίνητο και έτσι ξεκίνησαν να ερευνούν την ευρύτερη περιοχή μέχρι και τα ορεινά χωριά της Φωκίδας. Ο γιος υπέδειξε και το σημείο όπου έγινε η συμπλοκή με τον πατέρα του και λίγο αργότερα, ο άτυχος 65χρονος βρέθηκε σε ένα δασικό δρόμο χτυπημένος και έχοντας και σημάδια από δαγκωματιές άγριων ζώων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος βρίσκεται σε κακή κατάσταση και φαίνεται να μην έχει απόλυτη διαύγεια. Μάλιστα, δεν έχει αποκαλύψει έως τώρα τον λόγο για τον οποίο τσακώθηκε με τον πατέρα του, κατά την επιστροφή τους στην Άρτα.

Πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι ήταν συχνοί οι καβγάδες μεταξύ πατέρα και γιου, ενώ και οι δύο αντιμετώπιζαν προβλήματα. Αύριο αναμένεται να γίνει η νεκροτομή στον 65χρονο, προκειμένου να διευκρινιστούν επακριβώς οι συνθήκες θανάτου του.

Τι αποκάλυψε ο βοσκός που εντόπισε τον 38χρονο

Ο βοσκός που βρήκε τον 38χρονο να περιφέρεται στο μαντρί του μίλησε στην εκπομπή «Tlive» στον Alpha. «Τον βρήκαμε μέσα στο μαντρί μας, φοβηθήκαμε ότι είναι κλέφτης» είπε αρχικά ο βοσκός. Περιέγραψε στη συνέχεια πως «του είπαμε να σηκωθεί και να φύγει, γιατί θα πάρουμε την αστυνομία και αυτός απάντησε “πάρτε την Αστυνομία να έρθει να με πάρει”».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο βοσκός, ο 38χρονος φαινόταν ταλαιπωρημένος και εξαντλημένος, «με κρεμασμένο το κεφάλι». «Ήταν ήρεμος, δεν φαινόταν για φονιάς, για κακοποιός», πρόσθεσε ο βοσκός.

Σε αυτό το μαντρί βρέθηκε ο 38χρονος γιος

Η εκπομπή του Alpha μετέδωσε εικόνες από το ποιμνιοστάσιο, όπου εντοπίστηκε να περιπλανιέται ο 38χρονος γιος μετά την δολοφονία του πατέρα του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιατί δεν μπορεί ο ιός της γρίπης των πτηνών να προκαλέσει, προς το παρόν, πανδημία

Οι πανδημίες είναι ένα φυσικό επαναλαμβανόμενο φαινόμενο που η ανθρωπότητα έχει ζήσει πάρα πολλές φορές, επισημαίνει σε σχετικό του άρθρο, ο αναπληρωτής καθηγητής Υγιεινής και Επιδ...

Φόρτωση άρθρων...