Παρασκευή
05 Δεκεμβρίου 2025

Ιεράπετρα: Άγνωστος εισέβαλε σε επιχείρηση και αποπειράθηκε να βιάσει κομμώτρια

Ελλάδα

Aποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας, περιστατικό απόπειρας βιασμού που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε κομμωτήριο.

Άγνωστος άνδρας εισέβαλε στον χώρο του κομμωτηρίου και με την απειλή μαχαιριού επιτέθηκε στην κομμώτρια, οδηγώντας την βίαια στην τουαλέτα του καταστήματος με σκοπό να τη βιάσει, σύμφωνα με πληροφορίες από το hxonews.gr.

Την κρίσιμη στιγμή, μια πελάτισσα εισήλθε στο κομμωτήριο και άκουσε τις κραυγές της κομμώτριας, με αποτέλεσμα να επέμβει και να επιχειρήσει να βοηθήσει. Ο δράστης τότε στράφηκε προς την πελάτισσα, απειλώντας και εκείνη με το μαχαίρι.

Ωστόσο, οι φωνές των δύο γυναικών κινητοποίησαν τους περίοικους, γεγονός που ανάγκασε τον άγνωστο άνδρα να τραπεί σε φυγή. Οι δύο γυναίκες βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, ενώ έχουν ήδη δώσει καταθέσεις στις Αρχές.

Η Αστυνομία της Ιεράπετρας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες φέρεται να είναι αλλοδαπός.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ οι αρχές εξετάζουν και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να ταυτοποιήσουν τον δράστη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κακοκαιρία «Byron»: Τι ισχύει για τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Απουσία χωρίς συνέπειες για τους δημοσίους υπαλλήλους που δεν μπορούν να προσέλθουν στην υπηρεσία τους, λόγω της κακοκαιρίας Byron, προβλέπει απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών. Μέ...

Φόρτωση άρθρων...