Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ηλεία: Αυτοκτόνησε 48χρονος στη Ζαχάρω

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Ζαχάρω και πιο συγκεκριμένα στο Γιαννιτσοχώρι στην Ηλεία, καθώς αυτοκτόνησε ένας 48χρονος άνδρας.

Ο 48χρονος αυτοπυροβολήθηκε με το κυνηγετικό του όπλο μέσα στο αυτοκίνητό του, σε αγρόκτημα με θερμοκήπια, και βρέθηκε εν ζωή από συγγενικό του πρόσωπο, σύμφωνα με πληροφορίες του Ilialive.gr.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, όπου οι γιατροί, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, τον διασωλήνωσαν.

Στη συνέχεια αποφασίστηκε η διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας, όμως στη διαδρομή προς Τσακώνα ο 48χρονος κατέληξε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ζαχάρως. Ο 48χρονος άντρας από το  που αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του και αρχικά τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Φόρτωση άρθρων...