Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ίος: Θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο των δύο Ιρλανδών

Στο νησί των Κυκλάδων θα μεταβούν και αστυνομικοί από την Ιρλανδία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνεται έρευνα για το αν ήπιαν νοθευμένα ποτά.

Ελλάδα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Ίου μετά τον θάνατο των δύο νεαρών Ιρλανδών τουριστών. Οι δύο τουρίστες έφυγαν από τη ζωή, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο νησί. 

Φως στην αιτία θανάτου του Max Wall και του Andrew O’Donnell αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, που θα διενεργηθεί στις σορούς, στον Πειραιά.

Σήμερα νωρίς το πρωί, οι σοροί των δύο νεαρών αναχώρησαν με επιβατηγό πλοίο για το τελευταίο ταξίδι και τους συνόδευσαν περίπου 500 συμπατριώτες τους, που είχαν συγκεντρωθεί στο Κέντρο Υγείας του νησιού για να συμπαρασταθούν στους απαρηγόρητους γονείς, οι οποίοι έφτασαν από χθες στο νησί. Στο λιμάνι Εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

Η εκδρομή των 70 μαθητών του κολλεγίου St Michael του Δουβλίνου πήρε δραματικές διαστάσεις. Οι Ιρλανδοί από νωρίς το Σάββατο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, cyclades24.gr, κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Κάποια στιγμή ο Max ξεκίνησε για να επιστρέψει με τα πόδια στο κατάλυμά του. Ωστόσο, τα ίχνη του χάθηκαν, αφού οι φίλοι όταν γύρισαν στο δωμάτιο δεν τον βρήκαν. Τελικά, τον εντόπισαν νεκρό στις 11 το πρωί της Κυριακής σε γκρεμό στην περιοχή Γερμανώλη. Λίγη ώρα αργότερα, ακόμη ένα μέλος της παρέας, ο Andrew, έχασε τις αισθήσεις του και πέθανε. Όπως έγινε γνωστό αντιμετώπιζε χρόνια καρδιολογικά προβλήματα και όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του φίλου του κατέρρευσε.

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο του Max

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικές Αρχές, ο Max βρέθηκε νεκρός σε χωράφι του νησιού με τραύμα στο κεφάλι και ο Andrew έχασε τις αισθήσεις του, ενώ βρισκόταν στο λιμάνι του νησιού για να αναχωρήσει, στεναχωρημένος από τον θάνατο του φίλου του.

Σχετικά με το τραύμα στο κεφάλι του 18χρονου Ιρλανδού οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Ίου εκτιμούν ότι προήλθε από την πτώση, ωστόσο, από τις αστυνομικές Αρχές εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Στο μεταξύ, όπως μεταδίδει το Cyclades24.gr, στο νησί έφτασαν αστυνομικοί από την Σύρο, όπως και Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ), προκειμένου να διερευνήσουν τις δύο υποθέσεις και να αποκλείσουν το κάθε ενδεχόμενο. Πάντως, οι ιρλανδικές Αρχές αναμένεται να στείλουν ειδικούς αστυνομικούς για να εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα για τους θανάτους των δύο παιδιών.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Ίου πενθούν, ενώ οι θάνατοι των δύο νεαρών αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης σε κάθε γωνιά του νησιού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνεται έρευνα για το αν ήπιαν νοθευμένα ποτά.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Χίος: Εντοπισμός 20 μεταναστών που αποβιβάστηκαν στο νησί – Συνελήφθησαν τρεις διακινητές

Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στη Χίο ενημερώθηκε νωρίς το Σάββατο για την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα από τα τουρκικά παράλια στη θαλάσσια περι...

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Φόρτωση άρθρων...