Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Ηράκλειο: Γυναίκα μαχαίρωσε δύο άτομα και εξαφανίστηκε

Ένα σοβαρό περιστατικό στη διάρκεια του οποίου μία γυναίκα μαχαίρωσε δύο άτομα εκτυλίχθηκε πριν από λίγα 24ωρα στο κέντρο του Ηρακλείου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στο πάρκο Θεοτοκόπουλου, όπου τα βράδια συγκεντρώνονται χρήστες ναρκωτικών. Η δράστιδα του διπλού μαχαιρώματος είναι μια γυναίκα μέσης ηλικίας από τη Μεγάλη Βρετανία, η οποία μένει στο Ηράκλειο και μετά την πράξη της εξαφανίστηκε.

Τα θύματά της, ένας άνδρας και μια γυναίκα, δέχθηκαν τις μαχαιριές από τη δράστιδα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν σοβαρά.

Οι δύο τραυματίες πήγαν στο νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο. Αστυνομικοί που κλήθηκαν εντόπισαν το μαχαίρι, όχι όμως και την Βρετανίδα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στον Ασπρόπυργο

Συναγερμός σήμανε στη Πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα σε χαμηλή βλάστηση στο Σοφό Ασπροπύργου Αττικής. Άμεσα κινητοποιήθηκε μεγάλ...

Επτά συλλήψεις το βράδυ της Ανάστασης για κατασκευή και κατοχή εμπρηστικών και εκρηκτικών υλών

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προχώρησαν το βράδυ της Ανάστασης στη σύλληψη επτά ατόμων καθώς κατά την διάρκεια ελέγχων βρέθηκαν στην κατοχή τους πλήθος εκρηκτικών κ...

Φόρτωση άρθρων...