Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο μαθήτρια μετά από ηλεκτροπληξία - Στόλιζε το δένδρο στο Γυμνάσιο Χερσονήσου

Ελλάδα

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης (7/12) στο Γυμνάσιο Χερσονήσου, στο Ηράκλειο, όταν μαθήτρια υπέστη ηλεκτροπληξία τη στιγμή που στόλιζε το δέντρο μαζί με εκπαιδευτικούς και συμμαθητές της.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του neakriti.gr, η μαθήτρια αρχικά, μεταφέρθηκε στο αγροτικό ιατρείο της Χερσονήσου, ωστόσο αργότερα κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο ΠΑΓΝΗ, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία της.

«Τα παιδιά στόλιζαν μαζί με τους εκπαιδευτικούς το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τη στιγμή που η κόρη μου προσπάθησε να ενεργοποιήσει τα λαμπιόνια την χτύπησε το ρεύμα. Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν λειτούργησε το ρελέ βραχυκυκλώματος στον πίνακα του σχολείου», ανέφερε μιλώντας στο neakriti.gr ο πατέρας της νεαρής μαθήτριας, που δεν μπορεί να καταλάβει πώς από τη μια στιγμή στην άλλη κινδύνεψε το παιδί του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά από το περιστατικό οι υπεύθυνοι του σχολείου κάλεσαν ηλεκτρολόγο, ο οποίος ελέγχει από χθες τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, αλλά και τις λειτουργίες του ηλεκτρολογικού πίνακα. Οπως αναφέρει το neakriti.gr, το ρελέ στον ηλεκτρολογικό πίνακα του σχολείου λειτουργεί κανονικά. Ενδεχομένως το περιστατικό να οφείλεται σε διαρροή από λάμπες ή κόψιμο καλωδίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σοβαρά επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια – Τραυματίας ένας αστυνομικός, κάηκε ολοσχερώς αυτοκίνητο

Άλλη μία νύχτα επεισοδίων βίωσαν οι κάτοικοι της περιοχής των Εξαρχείων το Σάββατο προς Κυριακή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός αστυνομικού. Τα επεισόδια ξεκίνησ...

Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Βασικός κατηγορούμενος 31 ετών, άρχισε να αυτοτραυματίζεται στα χέρια, στο άκουσμα ότι παραμένει προφυλακιστέος μαζί με άλλους τρεις εκ των 67 συλληφθέντων, ενώ είκοσι αφέθηκαν ελ...

Φόρτωση άρθρων...