Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Χιονοκαταιγίδα στην Πάρνηθα

Χιονοκαταιγίδα έπληξε την Πάρνηθα το απόγευμα, ενώ ισχυρές βροχοπτώσεις έπληξαν αρκετές περιοχές της Αττικής.

Τη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο, τα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο θα επηρεάσει κυρίως η κακοκαιρία κατά το υπόλοιπο της σημερινής ημέρας, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.

Αναλυτικά για τον καιρό σήμερα, οι βροχοπτώσεις που το πρωί εκδηλώθηκαν στη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο σταδιακά θα εξασθενήσουν και από το μεσημέρι έως τις πρώτες βραδινές ώρες αναμένονται βροχές και καταιγίδες, που σε κάποιες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στη Νοτιοανατολική Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά και στο Αιγαίο.

Από το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα ενώ ασθενείς βροχές θα σημειωθούν και στη Κρήτη.

Από το μεσημέρι έως τις πρώτες βραδινές ώρες θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στη Θεσσαλία και στη Στερεά Ελλάδα έως περιοχές με υψόμετρο περίπου 900 μέτρων, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Τετάρτη χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους και στα ορεινά της Κρήτης, άνω των 1200 μέτρων.

Βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Τετάρτη.

Καιρός: Χιονοκαταιγίδα στην Πάρνηθα

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω περιφοράς των Επιταφίων - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στη Θεσσαλονίκη τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω της περιφοράς Επιταφίων. Η Αστυνομία στην ανακοίνωση της απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς ώ...

Φόρτωση άρθρων...