Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Κακιά Σκάλα: Φωτιά σε βυτιοφόρο με εφτά τόνους υγραέριο στην Αθηνών-Κορίνθου

Κλειστά είναι αυτή την ώρα και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου. Διακοπή κυκλοφορίας και στον Προαστιακό.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε βυτιοφόρο λίγο πριν το πρώτο τούνελ της Κακιάς Σκάλας στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Σύμφωνα με το MEGA, το βυτιοφόρο μεταφέρει 7,2 τόνους υγραέριο κίνησης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά έχει περιοριστεί, ωστόσο έχει παρατηρηθεί διαρροή.

Οι πυροσβέστες που βρίσκονται στο σημείο προχωρούν σε διαβροχή από απόσταση ασφαλείας για να σβήσουν τη φωτιά αλλά και να ρίξουν τη θερμοκρασία στο βυτιοφόρο.

Λόγω της φωτιάς η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού.

Συγκεκριμένα η κυκλοφορία έχει διακοπεί στο ρεύμα προς Κόρινθο από το 42ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού ενώ προς Αθήνα η κυκλοφορία έχει διακοπεί στο 50,5ο χιλιόμετρο.

Κακιά Σκάλα: Φωτιά σε βυτιοφόρο με εφτά τόνους υγραέριο στην Αθηνών-Κορίνθου

Ο οδηγός του βυτιοφόρου είναι καλά στην υγεία του καθώς κατάφερε να απομακρυνθεί έγκαιρα από το όχημα.

Η φωτιά στο βυτιοφόρο εκδηλώθηκε στο 45,7 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σάμος: Την Τετάρτη απολογείται η 49χρονη που σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της με κάβουρα

Ενώπιον του εισαγγελέα παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί η 49χρονη, που χθες Μεγάλο Σάββατο, σκότωσε τον πατέρα της στη Σάμο. Η κατηγορούμενη ομολόγησε, ότι χτύπησε μέχρι θανάτου τον...

Φυλακές Κορυδαλλού: Βρέθηκε πιστόλι κρυμμένο μέσα σε τοίχο κελιού -Τι είδαν οι αστυνομικοί

Ένα πιστόλι βρέθηκε κρυμμένο μέσα στον τοίχο κελιού στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι αρχές του σωφρονιστικού ιδρύματος καθώς και αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα και βρήκαν το όπλο...

Φόρτωση άρθρων...