Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Οι μαυραγορίτες είναι ακόμα εδώ - Στον Βόλο πουλάνε το νερό 6 με 7 ευρώ

Φαινόμενα αισχροκέρδειας έχουν εμφανιστεί στην περιοχή του Βόλου που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από την κακοκαιρία Daniel, με χιλιάδες νοικοκυριά να παραμένουν χωρίς νερό εδώ και πέντε 24ωρα.

Κάτοικος της Νέας Ιωνίας Βόλου κατήγγειλε περιστατικά αισχροκέρδειας από ιδιώτες, που δεν δίστασαν να πουλάνε εξάδες νερά ακόμα και μέσω Facebook.

«Τις τελευταίες μέρες έχουμε βιώσει πράγματα περίεργα για μας, που είναι πέρα από την καθημερινότητα που είχαμε συνηθίσει να έχουμε. Για αρκετές ώρες πολλά σπίτια είχαν έλλειψη νερού και ηλεκτροδότησης», είπε αρχικά.

«Από την Τρίτη υπάρχει έλλειψη νερού σε όλη την πόλη, πολλά σημεία του Βόλου χρήζουν ανάγκης καθώς σε περιοχές ακόμα και στη Νέα Ιωνία μιλάμε για ολικές καταστροφές».

«Υπήρχε πληροφόρια για μαγαζάτορες που πουλούσαν εξάδες νερών 6 και 7 ευρώ, ενώ ακόμα πιο τραγικό είναι ότι παρατηρήθηκε η πώληση εξάδων από ιδιώτες μέσω του Marketplace του Facebook», ενώ ανέφερε ότι υπήρχε ακόμα και τεκμηρίωση «ότι θα γινει κατ' ιδίαν, στο χώρο τους και μόνο με μετρητά» η παράδοση των νερών.

«Άμα δεν υπάρχει ανθρωπιά μεταξύ μας σε τέτοιες στιγμές, τι να πω. Αδυνατώ να το πιστέψω ότι δεν υπάρχει», ανέφερε κλείνοντας ο κάτοικος του Βόλου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 5χρονος που παρασύρθηκε στην Πειραιώς - Στον εισαγγελέα ο 26χρονος οδηγός

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού ο 5χρονος τον οποίο χθες βράδυ παρέσυρε ενα διερχόμενο αυτοκίνητο στην οδό ...

Πειραιώς: Πέντε άτομα παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο - Ανάμεσά τους τρία παιδιά, το ένα διασωληνωμένο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) στην Πειραιώς όταν πέντε άτομα, ανάμεσα στα οποία και τρία παιδιά, παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα. Το ατύχημα έγ...

Φόρτωση άρθρων...