Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Πλημμύρες στην Θεσσαλία: Στους 12 έφτασαν οι νεκροί

Ελλάδα

Στους 12 έχει ανέλθει ο τραγικός απολογισμός των απωλειών από τις πλημμύρες που «έπνιξαν» την Θεσσαλία και την Μαγνησία. Το πρωί της Κυριακής βρέθηκε 58χρονος που αγνοούνταν από τον Άγιο Δημήτριο. Ο άντρας ήταν στη λίστα των αγνοουμένων από χθες, 9 Σεπτεμβρίου.

Εντοπίστηκε σήμερα από drone ανάμεσα στις περιοχές Άγιος Δημήτριος και Πετρινό.

 Νωρίτερα βρέθηκε η σορός ενός άνδρα που εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Τουρκονέρι της Εύβοιας, αναγνωρίστηκε πως πρόκειται για 77χρονο αγνοούμενο από την κακοκαιρία από την περιοχή Πάλτση Πηλίου.

Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία στις 5 Σεπτεμβρίου βρέθηκε ένας 42χρονος στην Αγία Αικατερίνη Βόλου, στις 7 Σεπτεμβρίου βρέθηκαν δύο Αυστριακοί (πιθανόν ζευγάρι, αγνώστου ηλικίας) στα Ποτιστικά Πηλίου.
Στις 9 Σεπτεμβρίου ένας άνδρας βρέθηκε ανάμεσα στους οικισμούς Άγιος Δημήτριος και Πέτρινο Καρδίτσας. Την ίδια ημέρα βρέθηκαν και δύο άτομα (μια ηλικιωμένη 85χρονη και ο γιός της 65χρονος)  στην περιοχή Μεταμόρφωση Καρδίτσας.

Συνολικά 4,250 διασώσεις - απομακρύνσεις ατόμων, που μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία, έχουν πραγματοποιηθεί από τις 7 το πρωί της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου, έως τις 7 το πρωί σήμερα Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής. Παράλληλα, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έλαβε 9.047 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μενίδι: Ανατριχιάζει το ντοκουμέντο από την επίθεση του πρώην συζύγου της 40χρονης μια εβδομάδα πριν από την δολοφονία της

Σοκ προκαλεί το νέο βίντεο-ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο ακούγεται ο 50χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης να την απειλεί πως θα την σκοτώσει, μία εβ...

Χαλκίδα: Με κουζινομάχαιρο σκότωσαν την 63χρονη - Η Αστυνομία κοντά στον εντοπισμό του δολοφόνου

Τραύματα στον αυχένα από κουζινομάχαιρο έφερε τελικά η 63χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Έξω Παναγίτσα στη Χαλκίδα. Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, ...

Φόρτωση άρθρων...