Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Καλαμάτα: Πέθανε ο 47χρονος που πυροβόλησαν άγνωστοι στο κέντρο της πόλης

Ελλάδα

Έχασε τη ζωή του ο 47χρονος, τον οποίο άγνωστοι πυροβόλησαν στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος στο κέντρο της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πριν τον πυροβολισμό προηγήθηκε ξυλοδαρμός του 47χρονου αναβάτη μοτοσυκλέτας από δύο άγνωστους που επέβαιναν σε αυτοκίνητο.

Να σημειωθεί ότι το πιθανότερο σενάριο που εξετάζει η αστυνομία είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά.

kalamata

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο με το οποίο έκλεισαν τον δρόμο του μοτοσικλετιστή υποχρεώνοντάς τον να σταματήσει στην διασταύρωση Ύδρας και Σόλωνος και στη συνέχεια βγήκαν και άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα. Αμέσως μετά, ο ένας πυροβόλησε τον άτυχο 47χρονο κι έπειτα μπήκαν ξανά στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν με μεγάλη ταχύτητα.

Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τροχαίο δυστύχημα στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν τελικά την 72χρονη – Αναζητείται ο αναβάτης που την εγκατέλειψε

Περιπλέκεται η υπόθεση της θανάσιμης παράσυρσης μιας ηλικιωμένης γυναίκας στη Βούλα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως αρχικά η γυναίκα παρασύρθηκε από άλλη μηχανή. Μάλιστα, όπως ...

Μεγάλη Παρασκευή: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, λαϊκές αγορές

Το μεσημέρι θα ανοίξουν σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ και εμπορικά κέντρα ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές. Συγκεκριμένα: - τα ε...

Φόρτωση άρθρων...