Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Καλαμπάκα: Πυροβόλησε τον αδερφό του - Έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη

Το αιματηρό περιστατικό έγινε έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν τα δύο αδέρφια.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Καλαμπάκα, καθώς το μεσημέρι ένας άνδρας ηλικίας περίπου 60 ετών φέρεται να πυροβόλησε τον αδερφό του στο χωριό Διάβα.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί διαπληκτισμός ανάμεσα στα δύο αδέρφια.

Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ο άνδρας που πυροβόλησε τον αδερφό του έσπευσε να εξαφανιστεί, αναφέρει το trikalanews.gr. 

Μεγάλη επιχείρηση έχει στηθεί από την Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη του αιματηρού οικογενειακού επεισοδίου που συνέβη σήμερα το μεσημέρι στη Διάβα Καλαμπάκας.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr, ο δράστης κατάφερε και διέφυγε στα βουνά παρά τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο και «χτενίζουν» την περιοχή, ενώ αρχικά φαίνεται να είχε κρυφτεί στο μαντρί του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκε το όπλο της συμπλοκής. Πρόκειται για ένα μονόκαννο, το οποίο άφησε ο δράστης στο σπίτι του και έπειτα τράπηκε σε φυγή με τα πόδια.

Η περιοχή που τον αναζητούν είναι δύσβατη και ο δράστης, ως κτηνοτρόφος την γνωρίζει πολύ καλά.

Με σκάγια και στα δύο πόδια

Στο Νοσοκομείο Τρικάλων μετεφέρθηκε το θύμα, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει τραύματα και στα δύο πόδια, καθώς ο πυροβολισμός που δέχτηκε ήταν σχεδόν εξ επαφής.

Χρόνιες οι διαμάχες μεταξύ των δύο αδελφών

Ο καυγάς μεταξύ των δύο αδελφών, τα σπίτια των οποίων μάλιστα βρίσκονται στην ίδια αυλή, ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης παρουσία κι άλλων οικείων προσώπων, ενώ δεν άργησε να πάρει άσχημη τροπή.

Ο μεγαλύτερος αδελφός, ηλικίας 62 ετών, πήρε το όπλο και έριξε στον αδελφό του, ηλικίας 58 ετών, μπροστά στα έντρομα μάτια των συγγενών τους. Το θύμα έπεσε τραυματισμένος, ενώ ο φερόμενος ως δράστης τράπηκε σε φυγή και μάλιστα ημίγυμνος και μέσα στα αίματα.

Κάτοικοι του χωριού αναφέρουν πως οι διαμάχες τους κρατάνε χρόνια, αλλά ποτέ δεν περίμεναν να έχουν τέτοια κατάληξη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βουλή: Κατατέθηκε η τροπολογία για τη δυνατότητα επεμβάσεων από ιδιώτες ιατρούς σε δημόσια νοσοκομεία

Κατατέθηκε την Παρασκευή το βράδυ στη Βουλή η τροπολογία που παρέχει τη δυνατότητα σε ιδιώτες γιατρούς να διενεργούν χειρουργικές πράξεις σε δημόσια νοσοκομεία. Η τροπολογία κατ...

Φόρτωση άρθρων...