Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Άλκης Καμπανός: Τι καταγγέλλει η ιατροδικαστής που κατέθεσε στη δίκη

Απειλές κατά της ζωής της και ύβρεις καταγγέλλει ότι δέχεται, μέσω διαδικτύου και τηλεφώνου, η ιατροδικαστής Κατερίνα Αποστολίδου, έπειτα από την κατάθεσή της στην δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Η ιατροδικαστής ενημέρωσε τόσο την Αστυνομία όσο και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ προτίθεται να καταθέσει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η ιατροδικαστής κατέθεσε χθες στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης – τεχνική σύμβουλος, για λογαριασμό ενός εκ των 12 κατηγορουμένων, διατυπώνοντας τις επιστημονικές της διαφωνίες προς την ιατροδικαστική έκθεση που συνέταξε η συνάδελφός της Λήδα – Καλλιόπη Κοβάτση, η οποία διενήργησε την νεκροτομή στην σορό του 19χρονου Άλκη.

Μεταξύ άλλων διαφώνησε με την αιτία θανάτου του 19χρονου φοιτητή, αναφέροντας πως δεν θεωρεί θανατηφόρες τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη το θύμα, αλλά ο θάνατός του προήλθε από αιμορραγικό σοκ, αποτέλεσμα του χτυπήματος στη μηριαία αρτηρία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα καταστήματα, Βαρβάκειος και σούπερ μάρκετ

Σε ισχύ είναι μέχρι και τις 7 Μαΐου το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα ενόψει των εορτών του Πάσχα. Με διευρυμένο ωράριο πρόκειται να λειτουρ...

Φόρτωση άρθρων...