Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Καιρός: Καταιγίδες τις επόμενες ώρες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν (χάρτες)

Ελλάδα

Άστατος είναι και σήμερα ο καιρός. Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/ meteo.gr, βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν, κυρίως μετά το μεσημέρι, στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές, καθώς και σε τμήματα του Ιονίου, των Δωδεκανήσων και την Κρήτης.

Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα, ιδιαίτερα στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο, όπου ενδέχεται να συνοδευτούν από χαλαζόπτωση.  

Το αναμενόμενο επεισόδιο βροχόπτωσης κατατάσσεται στην Κατηγορία 2 (Μέτρια), σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση του επεισοδίου βροχόπτωσης (RPI), η οποία εφαρμόζεται από τη μονάδα Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Στους προγνωστικούς χάρτες, αποτυπώνεται η γεωγραφική κατανομή των φαινομένων τα τρίωρα 12:00 – 15:00 και 15:00 – 18:00 (ώρα Ελλάδας) της Δευτέρας 29ης Μαΐου.

Καιρός: Καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Καιρός: Καταιγίδες τις επόμενες ώρες

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νεκρός μετά από καβγά 40χρονος στον Ασπρόπυργο – Φέρει βαριές κακώσεις σε όλο το σώμα του

Την τελευταία του πνοή άφησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 19/3 ένας 40χρονος άνδρας σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Κουτάλα στον Ασπρόπυργο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ ο άνδρας...

Αθήνα: Κύκλωμα εξωθούσε ανήλικες στην πορνεία - 4 συλλήψεις, ανάμεσά τους 25χρονη που στρατολογούσε τις κοπέλες

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για εμπορία ανθρώπων με τη μορφή της στρατολόγησης, μεταφοράς και παράδοσης ανήλικων κοριτσιών σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθή...

Φόρτωση άρθρων...