Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Κατερίνη: 11χρονη κατήγγειλε ότι την βίασε 30χρονος

Ελλάδα

Μία νέα καταγγελία για βιασμό ανήλικης, αυτή τη φορά στην Κατερίνη, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η μητέρα του 11χρονου κοριτσιού κατήγγειλε η κακοποίηση έγινε το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα το βράδυ της 9ης Αυγούστου.

Η 11χρονη έπαιζε με μία φίλη της στην πλατεία Μακεδονίας, στο κέντρο της Κατερίνης, όπως αναφέρει το thestival.gr, επικαλούμενο ρεπορτάζ στην εκπομπή «Check in στα Γεγονότα».

Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας 30χρονος Ιρακινός προσέγγισε τα δύο παιδιά και έπεισε το ένα από το δύο να τον ακολουθήσει. Ο φερόμενος ως δράστης την οδήγησε σε ένα διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση από την πλατεία, όπου και την βίασε.

Όταν πέρασε αρκετή ώρα και το κορίτσι δεν είχε εμφανιστεί, η φίλη της πήγε στη μητέρα της που ήταν μαζί τους στην πλατεία και στη συνέχεια ενημερώθηκε η μητέρα της 11χρονης αλλά και οι Αρχές.

Μετά από κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε, η 11χρονη εντοπίστηκε μαζί με τον 30χρονο στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης και ο αλλοδαπός συνελήφθη.

Παρουσία παιδοψυχολόγου η 11χρονη εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς τα όσα έγιναν και χαρακτηριστικά ανέφερε ότι ο 30χρονος «με πείραξε». Ακολούθησε ιατροδικαστική εξέταση και, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε ότι το παιδί έχει βιαστεί.

Κάποιες ημέρες αργότερα η ανήλικη χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη παιδοψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» για δέκα ημέρες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Στις 15 Μαΐου η δίκη των κατηγορουμένων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Προσδιορίστηκε από την Εισαγγελία Εφετών της Πάτρας η ημερομηνία της δίκης των έξι προφυλακισμένων αντιεξουσιαστών και μιας γυναίκας που κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για σύ...

Βροχές το Μεγάλο Σάββατο σχεδόν σε όλη τη χώρα - Βελτίωση του καιρού την Κυριακή του Πάσχα

Άστατος καιρός αναμένεται να επικρατήσει κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Σαββάτου στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσ...

Φόρτωση άρθρων...