Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Κρήτη: 40χρονη γέννησε στον δρόμο για το νοσοκομείο

Μέσα στο ασθενοφόρο γέννησε μία 40χρονη ένα κοριτσάκι στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η γυναίκα το πρωί είχε ενοχλήσεις και επισκέφτηκε την γυναικολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου με τους γιατρούς όμως να την διώχνουν, σύμφωνα με το cretapost,.

Λίγη ώρα όμως αφότου γύρισε στο σπίτι της, τα νερά έσπασαν. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες και τη γιατρό, έσπευσε στο σημείο όπου παρέλαβε την έγκυο για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου η γιατρός, Μάγδα Ζεάκη με τη διασώστρια Ελευθερία Ματζουρανάκη, έδωσαν εντολή να σταματήσει το ασθενοφόρο και να ξεκινήσει ο τοκετός.

Τηρώντας όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα, ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3.300 γραμμαρίων ήρθε στον κόσμο. Την όλη διαδικασία του τοκετού είδε και ο πανευτυχής πατέρας Γιώργος Φανδινάκης, ο οποίος ακολουθούσε το ασθενοφόρο για το νοσοκομείο.

Η συγκίνηση όλων ήταν μεγάλη που όλοι ξέσπασαν σε κλάματα μόλις άκουσαν το πρώτο κλάμα του μωρού. 

Μητέρα και νεογέννητο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με τους γιατρούς και νοσηλευτές να έχουν ειδοποιηθεί και να είναι όλα έτοιμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν από σήμερα τα εμπορικά καταστήματα - Ανοιχτά την Κυριακή

Ξεκινάει σήμερα, 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Το ωράριο που προτείνουν οι ε...

Φόρτωση άρθρων...