Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

«Καθαρά» τα Καλάσνικοφ που εντοπίστηκαν στο κλεμμένο αμάξι στο Νέο Κόσμο

Η υπόθεση κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή από τους αξιωματικούς της Αστυνομίας

Ελλάδα

«Καθαρά» είναι τα Καλάσνικοφ που εντοπίστηκαν στο κλεμμένο αμάξι στο Νέο Κόσμο. Η βαλλιστική εξέταση που ολοκληρώθηκε έδειξε ότι τα δύο τυφέκια δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλη επίθεση και δεν είναι αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στη διπλή μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό το βράδυ της Τετάρτης (7/6).

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η εξέταση στα πιστόλια που βρέθηκαν εντός του ίδιου οχήματος.

Σε ότι αφορά τα Καλάσνικοφ από τα οποία έπεσαν νεκρός ο 38χρονος με το προσωνύμιο «Ράμπο» και ο 31χρονος κουνιάδος του, οι Αρχές εκτιμούν ότι μάλλον βρίσκονται στον πάτο της θάλασσας.

Το ζητούμενο, πλέον, είναι να βρει η ΕΛ.ΑΣ. ποιος και πότε άφησε το κλεμμένο αμάξι με το μίνι οπλοστάσιο και τι σχεδίαζε να κάνει με τα πολεμικά τυφέκια, τα πιστόλια και τη χειροβομβίδα.

Η υπόθεση κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή από τους αξιωματικούς της Αστυνομίας, οι οποίοι αναζητούν εάν πρόκειται για το δεύτερο όχημα διαφυγής των δραστών της διπλής δολοφονίας στον Κορυδαλλό το βράδυ της Τετάρτης (8/6).

Νέος Κόσμος: Τι βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο

Συγκεκριμένα, μέσα στο ΙΧ που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. την Πέμπτη (8/6), στην οδό Φανοσθένους βρέθηκαν:

  • 2 Καλάσνικοφ
  • 2 αλεξίσφαιρα
  • 3 πιστόλια
  • χειροβομβίδα
  • φυσίγγια

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική - Λεία πάνω από 146.000 ευρώ

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στις κλοπές ΙΧ, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούσα...

Φόρτωση άρθρων...