Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Καβάλα: Τι έγραφε ο 56χρονος στην 31χρονη σε γράμμα που της είχε στείλει (Video)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το έγκλημα στην Καβάλα στο χωριό Λεκάνη. Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, καθώς ο 56χρονος σκότωσε την 31χρονη πρώην σύντροφό του και το ενός έτους παιδί τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η 31χρονη και το παιδί δέχτηκαν σκάγια για αγριογούρουνα.

Ο 56χρονος με μια επιστολή στην οποία εξέφραζε τα έντονα συναισθήματα που είχε αναπτύξει για την 31χρονη Άννα.

Στην επιστολή που δημοσιεύει το MEGA, o 56χρονος κτηνοτρόφος εκφράζει τα συναισθήματα  αγάπης που τρέφει για την 31χρονη Άννα και προσπαθεί να την πείσει να γίνουν ζευγάρι, με τον... τρόπο που εκείνος το είχε πλάσει στο μυαλό του.

«Όλα αυτά που έκανες για μένα ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Αυτά με άγγιξαν μέσα στην κλειστή καρδιά μου. Δεν εκμεταλλεύτηκα καμία στιγμή μαζί σου, δεν είναι του χαρακτήρα μου και στο έχω αποδείξει. Σε είδα από την πρώτη στιγμή σαν άνθρωπο δικό μου», γράφει αρχικά στην επιστολή του και συνεχίζει: «Καταλαβαίνω ότι είσαι σε πολύ δύσκολη θέση. Έρχομαι στη θέση σου και βλέπω τις δυσκολίες. 

Δυστυχώς σε αγάπησα και ευτυχώς είμαι τόσο ώριμος και διδαγμένος από τη ζωή για τους ανθρώπους. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου, δεν εμπιστεύομαι γενικά τους ανθρώπους, το 90% είναι διπλοπρόσωποι, φοράνε μάσκες. Εγώ δεν παίζω μαζί σου, έκατσα και τα σκέφτηκα όλα, και για μένα είναι δύσκολο αλλά περισσότερο με νοιάζεις εσύ».

Στην επιστολή του προς την 31χρονη, ο 56χρονος δείχνει να προσπαθεί να γίνει αποδεκτός από την οικογένεια της γυναίκας -που βρήκε τραγικό θάνατο από τα ίδια του τα χέρια- καθώς πίστευε ότι πιθανότατα θα στεκόταν εμπόδιο στον έρωτά τους η διαφορά ηλικίας που είχαν.

«Η διαφορά ηλικίας που έχουμε, αυτό θα είναι για τους δικούς σου το μεγάλο πρόβλημα. Εσύ και εγώ πρέπει με λογικές κινήσεις να τους αποδείξουμε και να καταλάβουν ότι αυτό που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον δεν είναι κάτι επιπόλαιο, είναι βαθιά ριζωμένο στις καρδιές μας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...