Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κέρκυρα: Προφυλακιστέος ο 60χρονος Ιταλός κατηγορούμενος για σχέσεις με την Μαφία

Ελλάδα

Στις φυλακές Κέρκυρας οδηγήθηκε ο 60χρονος Ιταλός καταζητούμενος για σχέσεις με την Καμόρα. Ο Ιταλός μαφιόζος οδηγήθηκε το πρωί στον εισαγγελέα της Κέρκυρας.

Ο εισαγγελέας μετά την απολογία του, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, διέταξε την κράτηση του στο σωφρονιστικό κατάστημα του νησιού και πλέον, για την υπόθεση της έκδοσής του ή μη, θα αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο αφού πρώτα λάβει γνώση της δικογραφίας που θα πρέπει να αποστείλουν οι ιταλικές δικαστικές αρχές στις αντίστοιχες ελληνικές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος ζητά να μην εκδοθεί στην Ιταλία και θα επικαλεστεί ότι έχει δημιουργήσει οικογένεια στην Ελλάδα. Ακόμα, υποστηρίζει ότι για τα οικονομικά αδικήματα που κατηγορείται έχουν παραγραφεί στην Ελλάδα.

Τον πρόδωσε η αγάπη του για τη Νάπολι 

Η αγάπη του για την ποδοσφαιρική ομάδα Νάπολι ήταν αυτή που τον πρόδωσε και οδήγησε στον εντοπισμό του.

Μία φωτογραφία του 60χρονου να πανηγυρίζει στο στολισμένο με σύμβολα της Νάπολι μπαλκόνι εστιατορίου στην Κέρκυρα για το πρωτάθλημα που κέρδισε η ομάδα του ήταν αρκετή για να ξετυλίξει το κουβάρι για τον εντοπισμό του.

Οι καραμπινιέρι σε συνεργασία με τις ελληνικές Αρχές κατάφεραν να τον συλλάβουν, καθώς για 11 χρόνια τα ίχνη του είχαν χαθεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τράπεζες: Πότε κλείνουν λόγω Πάσχα - Τι προβλέπεται για μισθοδοσία και πληρωμές

Κλείνουν για έξι μέρες οι τράπεζες λόγω του Πάσχα και της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς. Η καταβολή του Δώρου Πάσχα δεν πρόκειται να επηρεασθεί από αυτές τις τροποποιήσεις, ...

Το ξέσπασμα συγγενών μετά την απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι: Φώναζαν, πέταξαν καρέκλες (Videos&Photos)

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στο Μάτι έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου. Στο άκουσμα των ποινών για τους έξι που κρίθηκαν ένοχοι για την ...

Σε λίγες μέρες οποιοδήποτε πιστοποιητικό θα εκδίδεται με φωνητική εντολή - Ο ψηφιακός βοηθός αναβαθμίζεται

Για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δημοσίου, αλλά και για την νέα εφαρμογή «MyCoast», μέσω της οποίας οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρή...

Φόρτωση άρθρων...