Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Μήνυμα 112 σε πολλές περιοχές για την κακοκαιρία «Elias»: «Αποφύγετε τις μετακινήσεις λόγω επικίνδυνων φαινομένων»

Συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας «Elias», με τα έντονα φαινόμενα να εξαπλώνονται και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Μήνυμα 112 εστάλη από την Πολιτική Προστασία στους κατοίκους της Αχαΐας, της Κορινθίας, της Ηλείας και των Ιονίων νησιών ώστε να αποφύγουν, για λόγους ασφαλείας, τις μετακινήσεις το επόμενο 24ωρο.

Μήνυμα 112 για Κορινθία, Αχαΐα και Ιόνιο: «Αποφύγετε τις μετακινήσεις λόγω επικίνδυνων φαινομένων»

Μήνυμα έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα στις 15:47 οι κάτοικοι της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής.

Μήνυμα έλαβαν επίσης σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Σύμφωνα με το προειδοποιητικό μήνυμα, για το επόμενο 24ωρο προβλέπονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, όπως ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις.

Στο 112 αναφέρονται τα εξής: «Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) από τις βραδινές ώρες της 26/09/2023 στην περιοχή σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών.»

Επιπλέον 112 εστάλη και για τις περιοχές της Πελοπόννησου. «Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» τονίζεται μεταξύ άλλων.

Μήνυμα 112 σε Βοιωτία, Φωκίδα, Ευρυτανία, Μαγνησία, Βόρεια Εύβοια - Ήρθε κατά λάθος και στην Αττική

Μήνυμα από το 112 εστάλη σε Βοιωτία, Φωκίδα, Ευρυτανία, Μαγνησία, Βόρεια Εύβοια ενώ, από λάθος, έλαβαν και οι κάτοικοι της Αττικής στις 16:30 για την κακοκαιρία «Elias».

Το μήνυμα καλούσε τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών, καθώς έρχονται επικίνδυνα φαινόμενα εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Το μήνυμα προοριζόταν για τις προαναφερθείσες περιοχές. Ωστόσο, οι κεραίες στην Αττική «έπιασαν» το μήνυμα και, έτσι, την προειδοποίηση έλαβαν στα κινητά τους κάποιοι κάτοικοι.

Μήνυμα 112 σε Βοιωτία, Φωκίδα, Ευρυτανία -Ήρθε κατά λάθος και στην Αττική

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πειραιώς: Πέντε άτομα παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο - Ανάμεσά τους τρία παιδιά, το ένα διασωληνωμένο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) στην Πειραιώς όταν πέντε άτομα, ανάμεσα στα οποία και τρία παιδιά, παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα. Το ατύχημα έγ...

Φόρτωση άρθρων...