Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Κολωνός: «Εγώ είμαι ο «Μιχάλης» που ψάχνουν, θέλουν να μου τα φορτώσουν όλα»

Ελλάδα

Τον «Μιχάλη» που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό συνεχίζει να αναζητά η Αστυνομία.

Ο «Μιχάλης» εμφανίστηκε για δεύτερη φορά στην εκπομπή «Tlive» του Alpha λέγοντας ότι πιστεύει πως είναι αυτός που ψάχνουν οι Αρχές και ο οποίος φέρεται να έχει κομβικό ρόλο στην υπόθεση. Ο άντρας Αποκάλυψε ότι έδωσε το τηλέφωνό της κοπέλας σε άνδρες για ραντεβού.

Η 12χρονη στην κατάθεσή της είπε ότι ο «Μιχάλης» της έκλεινε ραντεβού όπως και ο 53χρονος Ηλίας Μίχος. Ο «Μιχάλης» δεν ήξερε την ύπαρξη του Μίχου και πολλές φορές ο 53χρονος μιλούσε μαζί του αντί για αυτήν. 

Με τον «Μιχάλη» το παιδί μιλούσε σχεδόν καθημερινά και στα ραντεβού την πήγαινε ο Ηλίας Μίχος. Μάλιστα, στην κατάθεσή της η 12χρονη είπε ότι στις αρχές καλοκαιριού της έκλεισε ραντεβού με κάποιον Ιωσήφ.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο «Μιχάλης» συνομίλησε με την ανήλικη, δεν την έχει συναντήσει ποτέ ούτε την ίδια ούτε τον Ηλία Μίχο. Όπως είπε έκανε προφίλ για να παρακολουθεί την κόρη του.

«Εγώ πήγα να ψαρέψω την 12χρονη. Μου έλεγε βρες μου φίλους σου για ραντεβού και της είπα εντάξει θα δώσω το τηλέφωνό σου. Μετά από λίγο την έπαιρναν τηλέφωνο. Μου είπε μάλιστα ότι την πήρε κάποιος τηλέφωνο από αυτούς και θέλει να βρεθούν. Όταν της ρώτησα με πόσους έχεις συναντηθεί από αυτούς που σου έστειλα μου έλεγε δεν θυμάται», ανέφερε ο Μιχάλης στην εκπομπή Tlive.

Ακόμα, όπως ανέφερε στην εκπομπή, ο «Μιχάλης» πιστεύει ότι παρακολουθούν το τηλέφωνό του και ότι σύντομα οι Αρχές θα φτάσουν στα ίχνη του. Επίσης, είπε ότι φοβάται τον διασυρμό της οικογένειάς του και γι’ αυτό δεν εμφανίζεται αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Πνιγμένη» στην αφρικανική σκόνη η Αττική – Οι κίνδυνοι και τα μέτρα προστασίας

Με αφρικανική σκόνη ξύπνησε και σήμερα, Τετάρτη 24/4 η Αττική. Η Ακρόπολη αχνοφαίνεται λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας ενώ το υπουργείο Υγείας ζητά από τα άτομα αυξημένου κινδύνο...

Φόρτωση άρθρων...