Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Κολωνός: Επτά οι νέοι ύποπτοι - Έρχονται εντάλματα σύλληψης εφόσον τους αναγνωρίσει η 12χρονη

Ελλάδα

Νέες εξελίξεις αναμένονται εντός της εβδομάδας στην υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό.

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες για να εντοπιστούν όλοι όσοι έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά το 12χρονο κορίτσι. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάθεση του θύματος θα ολοκληρωθεί έως αύριο, Τετάρτη. Έπειτα θα υπάρξουν εξελίξεις. Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση του Κολωνού και συζήτησαν ξανά με το παιδί, του έδειξαν επτά φωτογραφίες.

Είναι οι φωτογραφίες των ανδρών στους οποίους η αστυνομία έχει καταλήξει ότι έχουν βιάσει την ανήλικη. Για όσους η 12χρονη αναγνωρίσει, θα εκδοθούν άμεσα εντάλματα σύλληψης.

Η 12χρονη αναγνώρισε άλλους δύο-τρεις βιαστές του

Την ίδια ώρα, υπάρχουν πληροφορίες πως η 12χρονη έχει αναγνωρίσει άλλους δύο-τρεις βιαστές της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί ζήτησαν να μάθουν περισσότερα στοιχεία για τα πέντε ραντεβού που πραγματοποιήθηκαν στον οίκο ανοχής, όπου ο Ηλίας Μίχος οδήγησε το παιδί, όπως επίσης της έδειξαν φωτογραφίες ταυτοποιημένων ατόμων που φέρεται να άφησαν ηλεκτρονικά ίχνη, καθώς μιλούσαν μαζί της.

Οι αστυνομικοί-ψυχολόγοι δεν θέλουν να πιέσουν την ανήλικη, καθώς η ίδια βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, ειδικά μετά την προφυλάκιση της μητέρας της.

Αναφορικά με τον αστυνομικό, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από υπηρεσία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ) όπου υπηρετούσε σε άλλη, δεν έχει αναγνωριστεί ως πρόσωπο, με τον οποίο η ανήλικη συναντήθηκε μαζί του.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπόνους παραγωγικότητας στο Δημόσιο: Πώς θα υπολογίζεται και ποιοι υπάλληλοι θα είναι δικαιούχοι

Το νέο σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής το οποίο θα εφαρμόζεται στους φορείς του Δημοσίου παρουσίασαν η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, και η Υφυπουργός Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμ...

Φόρτωση άρθρων...