Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Βιασμός 12χρονης: Κατέθεσε για τέταρτη φορά η ανήλικη - Έρχονται νέες συλλήψεις

Ελλάδα

Για τέταρτη φορά κλήθηκε να καταθέσει, χθες Δευτέρα, η 12χρονη μαθήτρια από τον Κολωνό, προκειμένου να έρθουν στο φως νέα στοιχεία της υπόθεσης βιασμού και εκπόρνευσης από τον Ηλία Μίχο και άλλους άνδρες τους οποίους προσέγγιζε ο 53χρονος μέσα από εφαρμογή γνωριμιών.

Η κατάθεση της ανήλικης έγινε σε δύο άξονες. Αρχικά, το κορίτσι κλήθηκε να περιγράψει όλα όσα έζησε στον οίκο ανοχής, ενώ στη συνέχεια, οι αστυνομικοί της έδειξαν φωτογραφίες, προκειμένου, το κορίτσι, να αναγνωρίσει τους βιαστές της. Λόγω της συναισθηματικής φόρτισης των όσων έχει βιώσει, η κατάθεση της 12χρονης σταματάει όταν η ίδια νιώθει ότι πιέζεται και ξαναρχίζει όταν η ίδια νιώθει έτοιμη.

Η αστυνομία συνέχιζε τις έρευνες ώστε να ταυτοποιηθούν πλήρως και άλλα άτομα από τη λίστα των 213 που είχαν επικοινωνήσει με κάποιο από τα προφίλ της 12χρονης στο Blindchat.

Μετά την κατάθεση -η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρα και αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο Τετάρτη-  σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναμένεται να εκδοθούν επτά εντάλματα σύλληψης για άτομα που είχαν κλείσει ραντεβού με την ανήλικη μέσω της εφαρμογής γνωριμιών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καλαμάτα: Άγριος καβγάς μεταξύ κοριτσιών με χαστούκια, κλωτσιές και μαλλιοτραβήγματα

Σε έναν άγριο ξυλοδαρμό κατέληξε η διαφωνία δυο ανήλικων κοριτσιών στην Καλαμάτα. Ο άγριος ξυλοδαρμός ξεκίνησε με αφορμή τους κοιλιακούς. Η συνέχεια προκαλεί σοκ. Χαστούκια, κλωτσι...

Σακελλαροπούλου για την επίθεση κατά του Φίτσο: Αυτή η πράξη βίας δεν μπορεί να γίνει ανεκτή

Τον αποτροπιασμό της για τη δολοφονική επίθεση κατά του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, εκφράζει με ανάρτησή της στο Τwitter, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλ...

Φόρτωση άρθρων...