Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Στην Εισαγγελία ο «βιαστής με το τατουάζ»

Στην Εισαγγελία οδηγήθηκε το απόγευμα ο 45χρονος, ο αποκαλούμενος και ως «βιαστής με το τατουάζ». Ο 45χρονος σκόρπισε τον τρόμο σε γυναίκες στο Παλαιό Φάληρο.

Ο 45χρονος συνελήφθη στην Αλβανία, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα χθες το βράδυ.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη σε μια πολυκατοικία στον Αυλώνα. Ο δράστης είχε διαφύγει και κρυφτεί προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη όταν ο κλοιός γύρω του είχε αρχίσει να σφίγγει μετά τον βιασμό της 34χρονης και την απόπειρα βιασμού εναντίον 24χρονης γυναίκας.

Η Ελληνική Αστυνομία είχε ενημερώσει ότι ο 45χρονος βρίσκεται στην Αλβανία και είχε ζητήσει τη συνεργασία της γειτονικής χώρας. Οι Αρχές της Αλβανίας εξέδωσαν τον «βιαστή με το τατουάζ».

Οι αλβανικές Αρχές παρέδωσαν τον 45χρονο στις ελληνικές Αρχές, στην Κακαβιά και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ). 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 45χρονος δεν είχε πει τίποτε στους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Σοβαρό εργατικό ατύχημα σε σούπερ μάρκετ

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σε σούπερ μάρκετ στην Τριών Ναυάρχων, στην Πάτρα. Συγκεκριμένα, ακρωτηριάστηκε το δάχτυλο ενός εργαζόμενου στο κατάστημα, με αποτέλεσμα στο ση...

Φόρτωση άρθρων...