Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Κολωνός – Μητέρα 12χρονης: «Να πληρώσουν όσοι έκαναν κακό στο παιδί μου»

Ελλάδα

Συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδουν για διακεκριμένη μαστροπεία σε βάρος της 12χρονης κόρης της η 37χρονη μητέρα της. Η προφυλακισμένη μητέρα της 12χρονης η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού φέρεται να ζητά μέσα από το κελί «όσοι έκαναν κακό στο κοριτσάκι μου να πιαστούν και να πληρώσουν».

Η 37χρονη γυναίκα είναι απομονωμένη, προαυλίζεται ελάχιστα και έχει επικοινωνία μόνο με τους δικηγόρους της και την οικογένεια της, σύμφωνα με το Star. Ακόμα, επιμένει να αρνείται τις κατηγορίες αλλά να λέει ότι είχε χάσει τον έλεγχο του παιδιού της.

Ενώπιον του ανακριτή οδηγούνται σήμερα, ο 55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου και ο 43χρονος ηλεκτρολόγος που εργάζεται σε πλοία που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 43χρονος ηλεκτρολόγος ο οποίος συνελήφθη στην Κόρινθο βίασε τουλάχιστον τρεις φορές την 12χρονη και ο 55χρονος τουλάχιστον μία. Και οι δύο συλληφθέντες πρόκειται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους πως είχαν διαδικτυακή επικοινωνία με την ανήλικη χωρίς ωστόσο να την έχουν συναντήσει διά ζώσης.

Αύριο, Τρίτη, θα οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας οι άλλοι δύο που συνέληφθησαν για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, ένας 35χρονος και ένας 39χρονος. 

Και οι τέσσερις συλληφθέντες βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο έναντι αμοιβής. Το πλαίσιο ποινής για τη συγκεκριμένη κατηγορία, ανέρχεται σε 10 – 15 χρόνια φυλάκισης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων: «Είμαστε απέναντι σε κάθε πράξη που υποκινεί βία»

Στην ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ» (πρώην Tw...

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη – Έπεσε πάνω σε περιπολικό για να αποφύγει τον έλεγχο

Επεισοδιακά εξελίχθηκε καταδίωξη αυτοκινήτου που οδηγούσε 46χρονος στη Θεσσαλονίκη. Στην προσπάθειά του να διαφύγει δεν δίστασε να πέσει πάνω σε περιπολικό της Αστυνομίας, χωρίς πά...

Πειραιάς: Περιπέτεια για 71χρονη στο λιμάνι - Έπεσε στη θάλασσα στην προσπάθεια να πιάσει τη βαλίτσα της

Στη θαλάσσια περιοχή της πύλης Ε-5 στο λιμάνι του Πειραιά έπεσε μια 71χρονη. Η γυναίκα περισυνελέγη σώα και καλά στην υγεία της από στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Σύμφωνα με το ...

Φόρτωση άρθρων...