Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κολωνός: Προθεσμία για την Τρίτη έλαβαν οι δύο συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης - Συνελήφθη και ένας 55χρονος

Ελλάδα

Τους 9 έχουν φτάσει οι συλληφθέντες για την φρικιαστική υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Λίγο μετά τις 12.30 έγινε γνωστό ότι συνελήφθη άνδρας 55 ετών ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα. Είναι ο τρίτος από τους 4 για τους οποίους είχαν εκδοθεί την Πέμπτη (03/11/2022) εντάλματα σύλληψης καθώς κατηγορούνται ότι είχαν βιάσει το παιδί.

Νωρίτερα, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων οι δύο νέοι κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν την Πέμπτη (04/11/2022) για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό.

Πρόκειται για τον 35χρονο και τον 39χρονο, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από την 12χρονη – ως δύο από τα άτομα που την βίασαν έναντι αμοιβής στον Κολωνό.

Και οι δυο θα οδηγηθούν την Τρίτη 08/11/2022 ενώπιον της Ανακρίτριας για τις απολογίες τους.

Οι δύο πρώτοι συλληφθέντες χθες, μετά τα τέσσερα συνολικά εντάλματα που εκδόθηκαν για “πελάτες” του Ηλία Μίχου που συναντήθηκαν με το παιδί, οδηγήθηκαν ενώπιον της Ανακρίτριας από την οποία ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Είναι αντιμέτωποι με το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Υψηλά αμειβόμενοι στις δουλειές τους

Για άνδρες ηλικίας 35 έως 50 ετών, «υψηλά αμειβόμενους ιδιωτικούς υπαλλήλους» κάνουν λόγο αστυνομικές πηγές, περιγράφοντας το προφίλ των τεσσάρων ατόμων.

Ο 35χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ανεπάγγελτος εισοδηματίας, ενώ ο άνδρας που συνελήφθη στο Μαρούσι εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας.

Τα άλλα δύο εντάλματα αφορούν έναν ηλεκτρολόγο και έναν υπεύθυνο καταστήματος που φέρεται να βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

Οταν οι τρεις από αυτούς είχαν προσέλθει στα αστυνομικά γραφεία, ανέφεραν ότι, πέρα από διαδικτυακές συνομιλίες στην ιστοσελίδα γνωριμιών, είχαν και τηλεφωνικές επικοινωνίες σε άλλες εφαρμογές.

Κάποιοι, μάλιστα, παραδέχθηκαν ότι είχαν ραντεβού με κορίτσια μέσω της εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών blindchat, υποστήριξαν όμως ότι οι ερωτικές συνευρέσεις δεν έγιναν με τη 12χρονη.

Τότε η 33η τακτική ανακρίτρια δεν επέτρεπε στους αστυνομικούς να δείξουν φωτογραφία της ανήλικης στα άτομα που προσέρχονταν αυτοβούλως.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/4) ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού ...

Τραγωδία στη Μανωλάδα: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 56χρονο δικυκλιστή - Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στη Μανωλάδα στην θέση «Παλαιοσταφίδα». Σύμφωνα με το patrisnews, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το δυ...

Φόρτωση άρθρων...